Diskuzní fórum

Nejpřitažlivější herec v TV seriálech

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 2. 2009 / 09:56:58 (před 15 roky)
off

Ahoj, chtěl bych sestavit anketu o nejvíc sexy hercích v současných seriálech (podobnou o herečkách už jsem sestavil), ale chybí mi ještě pár kandidátů a vzhledem k tomu, že jsem chlap (a navíc jsem některé seriály neviděl (kupodivu)), tak by se mi docela hodila pomoc s jejich doplněním. Potřebuju dvacet kandidátů.

Zatím mám:
1 Chad Michael Murray (OTH)
2 James Lafferty (OTH)
3 Wentworth Miller (Prison Break)
4 Tom Welling (Smallville)
5 Josh Holloway (Lost)
6 Mathew Fox (Lost)
7 Hugh Laurie (House)
8 Jensen Ackles (Supernatural)
9 Patrick Dempsey (Grey's Anatomy)
10David Boreanaz (Angel, Bones)
11George Clooney (ER)
12Julian McMahon (Charmed, Nip/Tuck)
13Brian Krause (Charmed)
14Milo Ventimiglia (Gilmore Girls, Heroes)
15Jared Padalecki (Gilmore Girls, Supernatural)

chybí ještě pět kandidátů... uvažuju ještě o Goranu Visnjicovi (Luka Kovac z Pohotovosti), a možná trochu scestně i o Davidu Hasselhoffovi (Pobřežní hlídka, Knight Rider), možná taky Taye Diggs (Day Break, Private Practice)?

Holky, koho byste tam ještě chtěly mít? :)

naninka358
Redaktor | Cool level: 116 | Will McAvoy
3. 2. 2009 / 12:30:21 (před 15 roky)
off

co takhle Matt Dallas z Kylea?

kristyna65
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
3. 2. 2009 / 12:33:00 (před 15 roky)
off
Hrus napsal(a):

Ahoj, chtěl bych sestavit anketu o nejvíc sexy hercích v současných seriálech (podobnou o herečkách už jsem sestavil), ale chybí mi ještě pár kandidátů a vzhledem k tomu, že jsem chlap (a navíc jsem některé seriály neviděl (kupodivu)), tak by se mi docela hodila pomoc s jejich doplněním. Potřebuju dvacet kandidátů.

Zatím mám:
1 Chad Michael Murray (OTH)
2 James Lafferty (OTH)
3 Wentworth Miller (Prison Break)
4 Tom Welling (Smallville)
5 Josh Holloway (Lost)
6 Mathew Fox (Lost)
7 Hugh Laurie (House)
8 Jensen Ackles (Supernatural)
9 Patrick Dempsey (Grey's Anatomy)
10David Boreanaz (Angel, Bones)
11George Clooney (ER)
12Julian McMahon (Charmed, Nip/Tuck)
13Brian Krause (Charmed)
14Milo Ventimiglia (Gilmore Girls, Heroes)
15Jared Padalecki (Gilmore Girls, Supernatural)

chybí ještě pět kandidátů... uvažuju ještě o Goranu Visnjicovi (Luka Kovac z Pohotovosti), a možná trochu scestně i o Davidu Hasselhoffovi (Pobřežní hlídka, Knight Rider), možná taky Taye Diggs (Day Break, Private Practice)?

Holky, koho byste tam ještě chtěly mít? :)

napadl mě např. Neil Patrick Harris( HIMYM),Shawn Christian( Kalifornské léto), Jesse Metcalfe( Zoufalé manželky)

Yukari
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
3. 2. 2009 / 14:48:47 (před 15 roky)
off

Panebože len Hasselhoffa nie! Ale čo takto Misha Collins, ktorý hráva Castiela v Supernatural alebo Peter Krause z Dirty Sexy Money alebo Odpočívej v pokoji?

Everyone has a purpose in life. Perhaps yours is watching television. - David Letterman
BlackWamp
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
3. 2. 2009 / 16:52:25 (před 15 roky)
off

Co Charlie Sheen?

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
3. 2. 2009 / 18:46:49 (před 15 roky)
off
Yukari napsal(a):

Panebože len Hasselhoffa nie! Ale čo takto Misha Collins, ktorý hráva Castiela v Supernatural alebo Peter Krause z Dirty Sexy Money alebo Odpočívej v pokoji?

přesně tak žádnýho Hasselhoffa,brrrrr, a Misha je skvělej:p jo a nějakej tupej Welling před Jansenem Acklesem?????? a dala bych tam ještě Aarona Ashmora(Jimmy - Smallville)

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 2. 2009 / 18:49:08
LillyEmily
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
3. 2. 2009 / 19:08:13 (před 15 roky)
off

co třeba Jackson Rathbone (např.Báječní lidé), Eric Szmanda(CSI), Jason Dohring (Veronica Mars)...teď už mě nic nenapadá :D spousta mých kandidátů už tu je...

Gravitace, ty bezcitná děvko:P
Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 2. 2009 / 19:54:24 (před 15 roky)
off

O Hasselhoffovi se spis traduje, ze je trapnej, ja si docela pamatuju, ze tak pred dvaceti lety ho holky desne zraly :), no ale tak kdyz myslite, tak ho tam nedam :)

Jinak ty cisla nejsou poradi. Jen abych vedel, kolik mi jich zbyva do dvacitky... Jason Dohring je docela hodne zminovanej, toho tam asi soupnu.

Kdo je Misha Collins? LOL. No hraje jen v par epizodach ne? Podminkou asi je, aby nekde hral hlavni roli...

EDIT btw Charlie Sheen? Dobrej napad?
EDIT2 Co nekdo z Pratel? Me teda sice vsichni prijdou docela trapny, ale uz jen popularita serialu by je mohla pasovat na zhave kandidaty...

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 2. 2009 / 19:55:50
Angie
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
3. 2. 2009 / 20:05:58 (před 15 roky)
off

A co Paul Campbell z Knight Ridera?

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
3. 2. 2009 / 20:25:48 (před 15 roky)
off
Hrus napsal(a):

O Hasselhoffovi se spis traduje, ze je trapnej, ja si docela pamatuju, ze tak pred dvaceti lety ho holky desne zraly :), no ale tak kdyz myslite, tak ho tam nedam :)

Jinak ty cisla nejsou poradi. Jen abych vedel, kolik mi jich zbyva do dvacitky... Jason Dohring je docela hodne zminovanej, toho tam asi soupnu.

Kdo je Misha Collins? LOL. No hraje jen v par epizodach ne? Podminkou asi je, aby nekde hral hlavni roli...

EDIT btw Charlie Sheen? Dobrej napad?
EDIT2 Co nekdo z Pratel? Me teda sice vsichni prijdou docela trapny, ale uz jen popularita serialu by je mohla pasovat na zhave kandidaty...

No podle mě ten Misha tam bude dál, no ale proč to musí být herci hrající hlavní roli???Tady jde snad o sex appeal ne?

1/9
1234567 ... 9