Diskuzní fórum

Nejpřitažlivější herec v TV seriálech

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
29. 8. 2011 / 13:59:02 (před 13 roky)
off

Já si nějak zapomněla přečíst, první stranu, takže až teď vím o co jde. Každopádně Ian Somerhalder v anketách o nej sexy muže většinu těchto herců porazil, takže mi hlava nebere, jak tu může chybět. :D

A Alexander Skarsgård taktéž. :)) Ale holt se tam všichni nevejdou.

"Let's put a smile on that face!"
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 8. 2011 / 14:00:55
alyssa18
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
8. 1. 2012 / 14:25:12 (před 12 roky)
off

No, vzhledem k tomu, že už je seznam kompletní, tak je můj příspěvek celkem k ničemu, ale i tak musím svůj hlas dát Ianovi Somerhalderovi.. :-)

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
8. 1. 2012 / 14:44:54 (před 12 roky)
off
alyssa18 napsal(a):

No, vzhledem k tomu, že už je seznam kompletní, tak je můj příspěvek celkem k ničemu, ale i tak musím svůj hlas dát Ianovi Somerhalderovi.. :-)

No přesně nějak jsem se prorala až teď, ale nechápu, jak může chyět ten jevíc sexy ze všech sexy. A to je Ian Somerhalder z The Vampire Diaries.... to sasi trochu opomenulo a je to chyba!:)

vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 1. 2012 / 21:18:49 (před 12 roky)
off
Hrus napsal(a):

O Hasselhoffovi se spis traduje, ze je trapnej, ja si docela pamatuju, ze tak pred dvaceti lety ho holky desne zraly :), no ale tak kdyz myslite, tak ho tam nedam :)

Jinak ty cisla nejsou poradi. Jen abych vedel, kolik mi jich zbyva do dvacitky... Jason Dohring je docela hodne zminovanej, toho tam asi soupnu.

Kdo je Misha Collins? LOL. No hraje jen v par epizodach ne? Podminkou asi je, aby nekde hral hlavni roli...

EDIT btw Charlie Sheen? Dobrej napad?
EDIT2 Co nekdo z Pratel? Me teda sice vsichni prijdou docela trapny, ale uz jen popularita serialu by je mohla pasovat na zhave kandidaty...

no nevim zrovna v Přátelích... v prvních 4 sériích se mi docela líbil Matthew Perry :))

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 1. 2012 / 21:20:22
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
9. 2. 2012 / 13:16:21 (před 12 roky)
off

Většinu z toho seznamu neznám. Pro mě nemá žádnou hodnotu, když v něm chybí následujích šest chlapů:

Joe Manganiello (True Blood)
Charlie Hunnam (Sons of Anarchy)
Alex O´Laughlin (Moonlight, Hawaii Five-O)
Kris Holden-Ried (Lost girl, Tudorovci)
Alexander Skarsgard (True Blood)
Michael Trucco (Pensacola, BSG, Castle, Fairly Legal)

Ještě by šli James Bradley (Merlin), Matt Bomer (White collar), Gabriel Macht (Siuts), Nathaniel Fillion (Firefly, v Castle už dvakrát sexy není), Wilson Bethel (Hart of Dixie), Eric Dane (Greys Anatomy),...

Každopádně, třebas 2. a 3. série True blood se mi vůbec nelíbily, ale zkoukla jsem to celé, protože tam byli Alcid a Eric ... budu koukat na cokoli, kde je jeden z nich, natož oba(tzn. TAK MOC jsou sexy :)).

Nobody expects the spanish inquisition!
Deni001
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 2. 2012 / 14:06:23 (před 12 roky)
off

Taky se divím, že chybí osazenstvo z The Vampire Diaries. Kandidátů je docela dost (Ian Somerhalder, Paul Wesley, Joseph Morgan...) A Misha Collins? Vždyť on tak 2 roky byl mezi hlavními postavami Supernaturalu a v jedné byl částečně. Tak nevím kde je (byl) problém :)

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 2. 2012 / 14:06:51
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 2. 2012 / 14:28:25 (před 12 roky)
on

Lidi, co takhle trošku zapřemýšlet... Hrus ten žebříček sestavoval v únoru 2009, TVD se začalo vysílat v září 2009... takže docela chápu, že v žebříčku obsazení tohoto seriálu chybí, ne snad?!

edit: Misha Collins měl v té době taky za sebou jen 6 epek Supernaturalu a vůbec nebylo jasný, že z něj bude hlavní postava ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 2. 2012 / 14:30:49
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
9. 2. 2012 / 15:32:15 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Lidi, co takhle trošku zapřemýšlet... Hrus ten žebříček sestavoval v únoru 2009, TVD se začalo vysílat v září 2009... takže docela chápu, že v žebříčku obsazení tohoto seriálu chybí, ne snad?!

:) tím se mnohé vysvětluje. Z mýho seznamu by v roce 2009 ještě nebyli Joe Manganiello a Kris Holden Ried, ale Charlie Hunnam byl hned v první sérii Sons of Anarchy supersexy, Alex O´Laughlin měl za sebou Moonlight a Alexander Skarsgard první sérii True blood. No a Michael Trucco byl už tehdy seriálovej veterán :). A Castle tehdy ještě ani nezačal, takže Nathaniel Fillion byl známej hlavně skrze Firefly a tam je ještě ke koukání :). Jo a Bradley James už taky mohl se svejma hranatejma svalama bodovat :D.Každopádně, ten původní seznam mě nenadchnul.

Nobody expects the spanish inquisition!
Deni001
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 2. 2012 / 15:32:28 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

edit: Misha Collins měl v té době taky za sebou jen 6 epek Supernaturalu a vůbec nebylo jasný, že z něj bude hlavní postava ;)

Aha, pravda, toho jsem si nevšimla ;)

TessTeress
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
11. 6. 2013 / 22:16:35 (před 11 roky)
off

u mňa ťažko povedať, lebo sa mi napriklad nejaký herec nepáči a ked sledujem seriál, tak som nakoniec z neho hotová... ako príklad uvediem Klaus z TVD... proste najprv si poviem že je oničom a teraz sa teším na sceny s nim... je viacero takých postáv... alebo hercov teda

tess_teress