Diskuzní fórum

seriály online

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

zdenda89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
22. 5. 2014 / 23:24:20 (před 10 roky)
off

dobrý den, prosím, kde se dají sledovat seriály? například-hry o trůny-4. řada-děkuji.

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 5. 2014 / 23:25:56 (před 10 roky)
off
zdenda89 napsal(a):

dobrý den, prosím, kde se dají sledovat seriály? například-hry o trůny-4. řada-děkuji.

http://www.hbogo.cz

samio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 7. 2014 / 10:51:57 (před 10 roky)
off
zdenda89 napsal(a):

Já osobně sleduju přes www.sledujuserialy.cz

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 7. 2014 / 10:52:43
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
8. 7. 2014 / 18:14:49 (před 10 roky)
off
samio napsal(a):

Já osobně sleduju přes www.sledujuserialy.cz

Ale ty nejsou legální a stránky by mohly mít jednou problémy, když na to budou odkazovat.

samio
9. 7. 2014 / 15:29:19 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

Ale ty nejsou legální a stránky by mohly mít jednou problémy, když na to budou odkazovat.

Nevím, jak je to přesně s legálností stránek, každopádně Piráti, kteří stránku spravují, si pokaždé poradili. Už několikrát byla stránka zrušena nebo napadená, vždy jí ale obnovili.

Pay-Track
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
9. 7. 2014 / 16:28:44 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

Legální jsou. Nelegální je v ČR pouze distribuce audio/video materiálu chráněného autorským právem, což znamená, že nelegální je v tomto případě nahrání seriálu na určitý server. Piráti ale na svých stránkách sledujuserialy.cz na tyto servery, respektive konkrétní seriály, pouze odkazují, čili se sami žádného porušování zákona nedopouštějí.
A jak zmínil kolega v příspěvku nade mnou, když se někomu podaří stránky zablokovat či napadnout, Piráti je vždy rychle obnoví.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 7. 2014 / 16:30:32
plavacek2000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 7. 2014 / 20:13:31 (před 10 roky)
off

Já osobně sleduju jenom tady :)
http://www.sledujuserialy.cz/hra-o-truny
http://www.serialycz.cz/2011/04/game-of-thrones/ tadle je i legální :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
10. 7. 2014 / 22:14:21 (před 10 roky)
off
Pay-Track napsal(a):

Legální jsou. Nelegální je v ČR pouze distribuce audio/video materiálu chráněného autorským právem, což znamená, že nelegální je v tomto případě nahrání seriálu na určitý server. Piráti ale na svých stránkách sledujuserialy.cz na tyto servery, respektive konkrétní seriály, pouze odkazují, čili se sami žádného porušování zákona nedopouštějí.
A jak zmínil kolega v příspěvku nade mnou, když se někomu podaří stránky zablokovat či napadnout, Piráti je vždy rychle obnoví.

Tak jednak je tohle typ legislativy, který se vyvíjí a za půl roku může být všechno jinak. Budeš to hlídat a pak ty komentáře mazat? Ale tak moje stránka to není, pouze tlumočím, co už tu jednou někde řečeno bylo. A jednak prostě nebuďte zdechlí a stáhněte si to, aspoň se titulkářům bude počítat i vaše stažení titulků.

samio
11. 7. 2014 / 10:14:20 (před 10 roky)
off

Neříkám, že ČPS podporuju, ale po pročtení diskusí a zákonů mi jejich filozofie odkazů nelegální nepřijde. Na jejich stránkách je pouze odkaz na seriál, ne seriál samotný. Což je v podstatě založené na stejném principu jako každý vyhledávač. I kdyby vyhledávač našel nelegální obsah, samotný vyhledávač za to přece nemůže. Něco podobného říká i Marcel Kolaja z ČPS. A když se podíváme, kdo proti nim bojuje nejvíc: protipirátská unie s NOVOU a PRIMOU,... je jasný, komu je to nejvíc trnem v oku. Nemám nic prosti stahování, sám stahuju ale není nad to pustit si oblíbenej seriál na SMART televizi online a nemuset si zbytečně plnit disk :)

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 7. 2014 / 10:14:52
Pay-Track
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
11. 7. 2014 / 15:12:09 (před 10 roky)
off
samio napsal(a):

Neříkám, že ČPS podporuju, ale po pročtení diskusí a zákonů mi jejich filozofie odkazů nelegální nepřijde. Na jejich stránkách je pouze odkaz na seriál, ne seriál samotný. Což je v podstatě založené na stejném principu jako každý vyhledávač. I kdyby vyhledávač našel nelegální obsah, samotný vyhledávač za to přece nemůže. Něco podobného říká i Marcel Kolaja z ČPS. A když se podíváme, kdo proti nim bojuje nejvíc: protipirátská unie s NOVOU a PRIMOU,... je jasný, komu je to nejvíc trnem v oku. Nemám nic prosti stahování, sám stahuju ale není nad to pustit si oblíbenej seriál na SMART televizi online a nemuset si zbytečně plnit disk :)

Přesně tak. A jak i Piráti na sledujuserialy.cz píší → "Odkaz není zločin."

ševča napsal(a):

Tak jednak je tohle typ legislativy, který se vyvíjí a za půl roku může být všechno jinak. Budeš to hlídat a pak ty komentáře mazat? Ale tak moje stránka to není, pouze tlumočím, co už tu jednou někde řečeno bylo. A jednak prostě nebuďte zdechlí a stáhněte si to, aspoň se titulkářům bude počítat i vaše stažení titulků.

V naší republice se vyvíjí spousta věcí a vyvíjet se zřejmě ještě dlouho budou. Zrovna v případě Autorského zákona a celkové ohledně stahování, nemají (čistě dle mého názoru) naši zákonodárci zcela jasno a tápají ve tmě. Jasně, můžou se inspirovat nějakými zahraničními zákony a předpisy, ale to je vše běh na dlouhou trať a právě v případě našeho českého Autorského zákona, který je v aktuální podobě dosti nepřehledný a pár odstavců je velmi zmateně vyjádřeno, by bylo možná nejlepší celý Autorský zákon kompletně novelizovat. A to je věc, která je pro politiky v současné době nejméně důležitá. Proto, jak říkám, něco takového jen tak nebude.
Já osobně ale patřím mezi "stahovače", nikoliv "online koukálky", už jen proto, že mám radši lepší kvalitu. A jak podotýkáš, pokaždé, když si tady stahuji titulky, poctivě klikám na "Děkuji za překlad". :-)

1/2
12