Diskuzní fórum

Seriál s lesbami

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

martina.sal12
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
24. 5. 2014 / 03:43:16 (před 10 roky)
off

Můžete mi poradit nějaký seriál s lesbami? Nejlíp kdyby tam šlo o mladé holky na střední, ale může být i jiný. Z takových seriálů jsem zatím viděla Pretty Little Liars a The L Word, počítám i seriál chirurgové a O.C., i když to není zaměřeno jen na lesby, nějaké se tam vyskytují.

Edit:
Dále jsem viděla: Hex, Lost Girl, Glee, Sugar Rush, Lip Service, Faking it, Skins, Will a Grace

Byla bych ráda za další návrhy eL seriálů, které stojí za to shlédnout. Můžete přidat i nějaký seriál s gay tématikou.

Editováno: 15x | Naposledy: 23. 9. 2014 / 19:16:53
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 5. 2014 / 07:40:34 (před 10 roky)
on

co si tak vzpomínám, tak lip service, hex, britský mistresses (1. série) a neviděla jsem, ale myslím, že i faking it... a trošku glee.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
24. 5. 2014 / 08:25:47 (před 10 roky)
off
martina.sal12 napsal(a):

Můžete mi poradit nějaký seriál s lesbami? Nejlíp kdyby tam šlo o mladé holky na střední.

Doporučuji sitcom Faking it. To je docela vtipná oddechovka. Akorát to teda nejsou lesby, jenom to předstírají ( minimálně jedna to předstírá, ta druhá neví :) První série by asi měla mít jen 8 dílů, jestli bude i druhá těžko říct

Hold the Door!
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 5. 2014 / 08:30:40
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
24. 5. 2014 / 08:54:14 (před 10 roky)
off

jednoznačne Sugar Rush...síce som videl iba prvú epizódu, ale všetci to ospevujú a je to o 2 babách na strednej, kt. skúmajú svoju sexualitu...jedna je lesba a druhá hetero, a práve tá lesba(hlavná protagonistka) sa zamiluje do tej heteráčky...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Nathaniell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 5. 2014 / 09:21:39 (před 10 roky)
off

Z teen seriálů jednoznačně South of Nowhere, Faking it a Sugar Rush. Z ostatních bych doporučila Lip Service, sice má dohromady jen 12 dílů, ale pro mě je to povedenější L World. Určitě bych nezapomínala ani na Lost Girl, hlavní hrdinka je bisexuální, takže má vztahy i s muži, nicméně se myslím všichni shodnou, že lesbické směřování toho seriálu je velmi výrazné :-)
Jinak, lesbický charakter dneska najdeš v polovině seriálů, pro inspiraci doporučuju zapátrat třeba na afterellen.com.

Žiji ve fikčních světech, iluzích a sebeklamech. Tak mi je, prosím, neberte!
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
24. 5. 2014 / 09:31:08 (před 10 roky)
off

A pro doplnění, z dalších třeba Orphan Black nebo Orange Is the New Black, ale to nejsou teen seriály. A pak The Fosters, tam dvě lesby vychovávají teen děcka :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
martina.sal12
18. 9. 2014 / 02:46:45 (před 10 roky)
off
martina.sal12 napsal(a):

Můžete mi poradit nějaký seriál s lesbami? Nejlíp kdyby tam šlo o mladé holky na střední, ale může být i jiný. Z takových seriálů jsem zatím viděla Pretty Little Liars a The L Word, počítám i seriál chirurgové a O.C., i když to není zaměřeno jen na lesby, nějaké se tam vyskytují.

Edit:
Dále jsem viděla Hex, Lost Girl, Glee, Sugar Rush, Skins

Byla bych ráda za další návrhy eL seriálů, které stojí za to shlédnout. Můžete přidat i nějaký seriál s gay tématikou.

Prosím o další seriály

fandapcd
18. 9. 2014 / 02:50:45 (před 10 roky)
off

Mrkni třeba na Rookie Blue, neni to přímo o tomhle, ale najdeš tam hlavně v 4 a 5 sérii pár :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
18. 9. 2014 / 09:42:34 (před 10 roky)
on

Divím se, že zatím nezazněl L Word.

Jinak...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 9. 2014 / 10:10:46 (před 10 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Divím se, že zatím nezazněl L Word.

Jinak...

Špatně koukáš - má ho ve viděných.

Jinak gay: Looking, Queer as Folk, z komedií Will a Grace, Sean Saves the World, The New Normal...

1/2
12