Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Můžete mi poradit nějaký seriál s lesbami? Nejlíp kdyby tam šlo o mladé holky na střední, ale může být i jiný. Z takových seriálů jsem zatím viděla Pretty Little Liars a The L Word, počítám i seriál chirurgové a O.C., i když to není zaměřeno jen na lesby, nějaké se tam vyskytují.
Edit:
Dále jsem viděla: Hex, Lost Girl, Glee, Sugar Rush, Lip Service, Faking it, Skins, Will a Grace
Byla bych ráda za další návrhy eL seriálů, které stojí za to shlédnout. Můžete přidat i nějaký seriál s gay tématikou.
co si tak vzpomínám, tak lip service, hex, britský mistresses (1. série) a neviděla jsem, ale myslím, že i faking it... a trošku glee.
martina.sal12 napsal(a):
Můžete mi poradit nějaký seriál s lesbami? Nejlíp kdyby tam šlo o mladé holky na střední.
Doporučuji sitcom Faking it. To je docela vtipná oddechovka. Akorát to teda nejsou lesby, jenom to předstírají ( minimálně jedna to předstírá, ta druhá neví :) První série by asi měla mít jen 8 dílů, jestli bude i druhá těžko říct
jednoznačne Sugar Rush...síce som videl iba prvú epizódu, ale všetci to ospevujú a je to o 2 babách na strednej, kt. skúmajú svoju sexualitu...jedna je lesba a druhá hetero, a práve tá lesba(hlavná protagonistka) sa zamiluje do tej heteráčky...
Z teen seriálů jednoznačně South of Nowhere, Faking it a Sugar Rush. Z ostatních bych doporučila Lip Service, sice má dohromady jen 12 dílů, ale pro mě je to povedenější L World. Určitě bych nezapomínala ani na Lost Girl, hlavní hrdinka je bisexuální, takže má vztahy i s muži, nicméně se myslím všichni shodnou, že lesbické směřování toho seriálu je velmi výrazné :-)
Jinak, lesbický charakter dneska najdeš v polovině seriálů, pro inspiraci doporučuju zapátrat třeba na afterellen.com.
A pro doplnění, z dalších třeba Orphan Black nebo Orange Is the New Black, ale to nejsou teen seriály. A pak The Fosters, tam dvě lesby vychovávají teen děcka :D
martina.sal12 napsal(a):
Můžete mi poradit nějaký seriál s lesbami? Nejlíp kdyby tam šlo o mladé holky na střední, ale může být i jiný. Z takových seriálů jsem zatím viděla Pretty Little Liars a The L Word, počítám i seriál chirurgové a O.C., i když to není zaměřeno jen na lesby, nějaké se tam vyskytují.
Edit:
Dále jsem viděla Hex, Lost Girl, Glee, Sugar Rush, Skins
Byla bych ráda za další návrhy eL seriálů, které stojí za to shlédnout. Můžete přidat i nějaký seriál s gay tématikou.
Prosím o další seriály
Mrkni třeba na Rookie Blue, neni to přímo o tomhle, ale najdeš tam hlavně v 4 a 5 sérii pár :)
Divím se, že zatím nezazněl L Word.
Jinak...
Fruiko napsal(a):
Divím se, že zatím nezazněl L Word.
Jinak...
Špatně koukáš - má ho ve viděných.
Jinak gay: Looking, Queer as Folk, z komedií Will a Grace, Sean Saves the World, The New Normal...