Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím Vás,
Opäť sa na Vás obraciam s prosbou nájsť nejaký kvalitný seriál.
Tentokrát hľadám seriál z mafiánskeho prostredia resp. z prostredia gangov.
Snáď mi niečo poradíte.
Ďakujem :-)
Čo som videl z tohto "žánru":
The Sopranos, Boardwalk Empire, Mob City, Peaky Blinder, Lillyhammer + Sons of Anarchy a samozrejme Breaking Bad a mám stiahnuté The Wire ale neviem sa do toho prinútiť :-)
Aj tieto seriály sú z prostredia mafie, gangov a podsvetia - Gang Related (2014), The Mob Doctor (2012), The Chicago Code (2011)
Tohle téma moc neznám, ale ten Mob Doctor je dobrý.
Zatím jsem viděla první díl Gang Related. Nesplnilo mé očekávání, ale tak pro informaci. 'Gang' Los Angélicos (jak originální :D) se v současnosti chová spíš jako mafiánská rodina a objeví se i černošský a asiatský gang. Realita gangu byla první scéna.
Pokud bys nepohrdl filmem, tak The Avenues (snad někdy), Death Sentence (pomsta jednoho muže) nebo Felon (vězeňské gangy).
Vůbec špatný neni ani Brotherhood s Jasonem Issacem. A samozřejmě the Shield
Crematorio určitě taky stojí za podívání, má to ale jen 8 epizod. Je to o španělský mafii, titulky najdeš na titulky.com od Mejsy a videa se kupodivu dají lehce stáhnou, takže pohoda.
amabis napsal(a):
Zdravím Vás,
Opäť sa na Vás obraciam s prosbou nájsť nejaký kvalitný seriál.
Tentokrát hľadám seriál z mafiánskeho prostredia resp. z prostredia gangov.
Snáď mi niečo poradíte.
Ďakujem :-)
Čo som videl z tohto "žánru":
The Sopranos, Boardwalk Empire, Mob City, Peaky Blinder, Lillyhammer + Sons of Anarchy a samozrejme Breaking Bad a mám stiahnuté The Wire ale neviem sa do toho prinútiť :-)
Pokud jsi takový žánrový veterán, tak by sis měl doplnit do seznamu jednoznačně Underbelly ;-) Vedle něj některé z tebou zmiňovaných totiž vypadají jako večerníček, věř mi :) Teprve tady jde o realitu a opravdovou syrovost...