Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím všechny,
poslední dobou dokoukávám seriály(nebo čekám na novou řadu) takže jsem vás chtěla poprosit o doporučení nějakého seriálu, u kterého bych si mohla zkrátit čas.
Je mi tak jedno z jakého to bude žánru, ale strašně se mi líbí seriály tipu Mentalista, Skladiště 13, Almost Human, Intelligence, The Blacklist, Those Who Kill, Homeland, TWD, Anatomie lži, Myšlenky zločince, Grimm, Hannibal, Nikita, Lost girl, Fringe.. Poslední dobou se mi hodně líbí Da Vinci's Demons a Salem.. Taky nepohrdnu seriály tipu TBBT, HIMYM, Friends with Better Lives, Přátelé a dalšími takovými :D
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď :)
Vittorie napsal(a):
Zdravím všechny,
poslední dobou dokoukávám seriály(nebo čekám na novou řadu) takže jsem vás chtěla poprosit o doporučení nějakého seriálu, u kterého bych si mohla zkrátit čas.
Je mi tak jedno z jakého to bude žánru, ale strašně se mi líbí seriály typu Mentalista, Skladiště 13, Almost Human, Intelligence, The Blacklist, Those Who Kill, Homeland, TWD, Anatomie lži, Myšlenky zločince, Grimm, Hannibal, Nikita, Lost girl, Fringe.. Poslední dobou se mi hodně líbí Da Vinci's Demons a Salem.. Taky nepohrdnu seriály tipu TBBT, HIMYM, Friends with Better Lives, Přátelé a dalšími takovými :D
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď :)
Doporučila bych ti seriál Castle.
Castle určitě. Možná taky Bones nebo Sherlock. :)
Jestli je ti blízká nikita, doporučuju chucka a white collar.
Doctor Who, Smallville, Arrow, 2 Socky, Lovci duchů, Agentura Jasno.. :)
Vittorie napsal(a):
Taky nepohrdnu seriály tipu TBBT, HIMYM, Friends with Better Lives, Přátelé a dalšími takovými :D
Tak to doporučuji seriál Deník zasloužilé matky - zrovna sleduji a v každém díle se dost nasměju, pak třeba Vychovávat Hope, Jmenuju se Earl, Dva a půl chlapa.
Z dalších seriálů stojí za shlédnutí Pretty Little Liars.
Penny Dreadful? Elementary?
Já ti můžu vřele doporučit Castla a White Collar :-D Jsou to skvělé seriály. U obou se zasmĕješ, budeš mít nervy a možná si i pobrečíš :-)
Všem moc děkuji za doporučení :)
Všechny seriály zní úžasně, takže postupem se na všechny doporučené podívám. Ještě jednou moc děkuju^^
Vittorie napsal(a):
Všem moc děkuji za doporučení :)
Všechny seriály zní úžasně, takže postupem se na všechny doporučené podívám. Ještě jednou moc děkuju^^
Nemáš zač, rádi jsme pomohli. ;-)