Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Misfits (potřeba brát s rezervou samozřejmě), New Girl, Hart of Dixie, Beauty and the Beast, NCIS, Glades, Dexter a Guardian (Simon Baker v hl. roli)
Jinak AXN dává dobré seriály, tak zkus zabrousit na jejich stránky. Běží tam i věci, které by tuzemské stanice nenapadlo zakoupit. Některé seriály jsou k dispozici i online.
MountainLionet napsal(a):
Misfits (potřeba brát s rezervou samozřejmě), New Girl, Hart of Dixie, Beauty and the Beast, NCIS, Glades, Dexter a Guardian (Simon Baker v hl. roli)
Jinak AXN dává dobré seriály, tak zkus zabrousit na jejich stránky. Běží tam i věci, které by tuzemské stanice nenapadlo zakoupit. Některé seriály jsou k dispozici i online.
Misfits, Dexter a Guardian. Na ty jsem zapoměla :D Taky skvělé seriály :)
kde hraje hodně chlapů. Jako Chicago Fire a Chicago PD? Díky.
Skoro v každém seriálu převažují chlapi. I když je hlavní hrdina ženská, tak je tam víc chlapů.
cliwe napsal(a):
Doporucuji komedii Men at Work.
cliwe napsal(a):
Sons of Anarchy
psych, supernatural
Vittorie napsal(a):
Zdravím všechny,
poslední dobou dokoukávám seriály(nebo čekám na novou řadu) takže jsem vás chtěla poprosit o doporučení nějakého seriálu, u kterého bych si mohla zkrátit čas.
Je mi tak jedno z jakého to bude žánru, ale strašně se mi líbí seriály tipu Mentalista, Skladiště 13, Almost Human, Intelligence, The Blacklist, Those Who Kill, Homeland, TWD, Anatomie lži, Myšlenky zločince, Grimm, Hannibal, Nikita, Lost girl, Fringe.. Poslední dobou se mi hodně líbí Da Vinci's Demons a Salem.. Taky nepohrdnu seriály tipu TBBT, HIMYM, Friends with Better Lives, Přátelé a dalšími takovými :D
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď :)
Ještě bych doporučila seriál Hex, zrovna jsem dokoukala a je to dost dobrý, řekla bych, že je celkem podobný jako Lost girl.