Diskuzní fórum

Hledám nějaký seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
26. 5. 2014 / 23:18:45 (před 10 roky)
off

Misfits (potřeba brát s rezervou samozřejmě), New Girl, Hart of Dixie, Beauty and the Beast, NCIS, Glades, Dexter a Guardian (Simon Baker v hl. roli)
Jinak AXN dává dobré seriály, tak zkus zabrousit na jejich stránky. Běží tam i věci, které by tuzemské stanice nenapadlo zakoupit. Některé seriály jsou k dispozici i online.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 5. 2014 / 10:14:42 (před 10 roky)
off
MountainLionet napsal(a):

Misfits (potřeba brát s rezervou samozřejmě), New Girl, Hart of Dixie, Beauty and the Beast, NCIS, Glades, Dexter a Guardian (Simon Baker v hl. roli)
Jinak AXN dává dobré seriály, tak zkus zabrousit na jejich stránky. Běží tam i věci, které by tuzemské stanice nenapadlo zakoupit. Některé seriály jsou k dispozici i online.

Misfits, Dexter a Guardian. Na ty jsem zapoměla :D Taky skvělé seriály :)

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
cliwe
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
2. 8. 2014 / 21:18:16 (před 10 roky)
off

kde hraje hodně chlapů. Jako Chicago Fire a Chicago PD? Díky.

cliwe
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
2. 8. 2014 / 21:36:21 (před 10 roky)
off

Skoro v každém seriálu převažují chlapi. I když je hlavní hrdina ženská, tak je tam víc chlapů.

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
2. 8. 2014 / 22:22:22 (před 10 roky)
off
cliwe napsal(a):

Doporucuji komedii Men at Work.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
2. 8. 2014 / 22:35:41 (před 10 roky)
off
cliwe napsal(a):

Sons of Anarchy

Hold the Door!
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
2. 8. 2014 / 23:12:06 (před 10 roky)
off

psych, supernatural

martina.sal12
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
3. 8. 2014 / 01:26:14 (před 10 roky)
off
Vittorie napsal(a):

Zdravím všechny,
poslední dobou dokoukávám seriály(nebo čekám na novou řadu) takže jsem vás chtěla poprosit o doporučení nějakého seriálu, u kterého bych si mohla zkrátit čas.
Je mi tak jedno z jakého to bude žánru, ale strašně se mi líbí seriály tipu Mentalista, Skladiště 13, Almost Human, Intelligence, The Blacklist, Those Who Kill, Homeland, TWD, Anatomie lži, Myšlenky zločince, Grimm, Hannibal, Nikita, Lost girl, Fringe.. Poslední dobou se mi hodně líbí Da Vinci's Demons a Salem.. Taky nepohrdnu seriály tipu TBBT, HIMYM, Friends with Better Lives, Přátelé a dalšími takovými :D
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď :)

Ještě bych doporučila seriál Hex, zrovna jsem dokoukala a je to dost dobrý, řekla bych, že je celkem podobný jako Lost girl.

2/2
12