Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, tak právě jsem dokoukala další seriál, a vážně už nevím na co se kouknout :D Vypíšu vám tady co jsem viděla, nebo sleduju, aby jste mi nepsali seriály, které už znám ;) takže je toho opravdu doost, Tajný deník call girl, The originals, The Carie diaries, Lost girl, Awkward, Upíří deníky, PLL, Big bang theory, HIMYM, Teen wolf, Sex ve městě, 90210, O.C., The lying game, Přátelé, Tajemství kruhu, Simpsnovi, Gossip girl, Zmetci a True blood. Mělo by to být všechno :D :D :D ale kdo ví, :D Chtěla bych seriál: Romantický - něco mezi O.C., 90210, nebo gossip girl, klasika střední škola, láska, vztahy, sex, lsti atd.. a nějaký fantasy: jako true blood, a něco na zasmání jako Awkward :D tak Pokud znáte, bude fajn když mi někdo nějaký napíšete :) Budu jen ráda :)
Předem díky :))
Tak Buffy, přemožitelka upírů spojuje všechny tři, má 7 řad a 5 řad dlouhý spin-of, takže by ti na chvilku vydržela.
Odpovídají i Gilmore Girls, ale na ty jsi spíš zapomněla. Reign je sice historické, ale jen kvůli formalitě (historická je každá kniha, film, drama, seriál atd. odehrávající se minimálně 50 let před svým vznikem), s historií to má společného málo, je to spíš jako Gossip Girl. Dál Hart of Dixie, Veronica Mars, 100 questions (lepší HIMYM), The Class, Game of Thrones, určitě Greek, Mad love, Pan Am, That ´70s show silně doporučuju, Bitten, Felicity, Ground Floor, My Mad Fat Diary, Reaper, Switched at Birth je v současnosti asi nejtypičtější seriál ze střední školy.
Z té školy zkus třeba Veronicu Mars a Greek, u toho jsem se taky nasmála. Z té fantasy třeba Heroes a Moonlight. A na posmání taky doporučuju to 100 questions :) nebo ještě třeba britští The Inbetweeners...taky z prostředí školy.
Doporučujem čo sa týka fanzaty tak Once upona time obnovený pre 4 radu(spája viaceré rozprávky netradičným spôsobom), Supernatural obnovený pre 10 radu ( zozačiatku boj proti príšerám, neskôr boj neba a pekla)
Vtipné by som možno doporučila seriál Merlin, je síce už staršieho dáta ale taký rozprávkový.
Síce to už bolo zmienené ale Hart of Dixie je super vzťahovka a Bitten obnovený pre druhú radu je tiež fajn seriál len trošku taký.. živočíšny.
Z iných žánrov ako hľadáš by som doporučila Arrow, The 100 a Beaty and the beast.
Já bych ještě doporučila Psych, pokud chceš něco na zasmání, ale není to přímo sitcom.
Možná ještě New Girl, 2 Broke Girls a Hellcats.
Dead Tibor napsal(a):
Poradte niekto serial na leto, najlepsie nieco vo style Terra Nova a The Walking Dead. Alebo aj nieco ako Once Upon a Time.
nevim, jak hodně je to podobný, ale určitě stojí za zhlédnutí eureka
Dead Tibor napsal(a):
Poradte niekto serial na leto, najlepsie nieco vo style Terra Nova a The Walking Dead. Alebo aj nieco ako Once Upon a Time.
Revolution, možna Defiance....
Falling skies