Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dead Tibor napsal(a):
To som niekedy sledoval ale tak asi kazdu piatu cast ;) poslednu cast co som videl bolo ked niekto povedal ,,experiment Heureka konci" alebo nieco v tom zmysle.
Podobné věci tam padly víc než jednou.
I já bych potřebovala poradit. Existuje nějaký dobrý seriál o letcích? Možná že i pár filmů by se hodilo. Z filmů jsem viděla Top Gun, The Aviator, Flight of the Intruder, Flyboys, Pearl Harbor a na víc si asi nevzpomenu. Ale o seriálu nevím. Nejlepší by byli bojoví piloti. Díky :).
MountainLionet napsal(a):
I já bych potřebovala poradit. Existuje nějaký dobrý seriál o letcích? Možná že i pár filmů by se hodilo. Z filmů jsem viděla Top Gun, The Aviator, Flight of the Intruder, Flyboys, Pearl Harbor a na víc si asi nevzpomenu. Ale o seriálu nevím. Nejlepší by byli bojoví piloti. Díky :).
o bojových pilotoch neviem, ale Arctic Air je o pilotoch, a bolo to zrejme celkom úspešné, keďže to dosiahlo až 3 série :))
jestli jsi neviděla, tak určitě Dogfights - piloti za válek, mohlo by se ti to líbit :) nebo mě napadá Dangerous flights - sice to neodpovídá požadavku na válečné piloty, ale společně s May Day to jsou velice povedené dokumenty o letadlech :)
No a z filmů mě napadá akorát Báječní muži na létajících strojích - Sice to neodpovídá požadavku na bojové piloty, ale je to velmi vydařená komedie o začátcích letectví :)
Díky za tipy, kouknu na to. Úplně jsem zapoměla, že mám v plánu Arctic Air. Dík za připomenutí :). Ale zjistila jsem, že Spielberg a Hanks chystají minisérii o stíhacích pilotech. To bude něco pro mě, pokud tedy vznikne. Band of Brothers bylo parádní. Jejich kooperace je úžasná.
A něco kde se vyskytují helikoptéry? Kromě Medicopter 117, to jsem viděla :D.
Záchranári - není to sice jenom o vrtulnících, ale vyskytujou se tam poměrně často. O letcích Němci před několika lety natočili JETS život na hraně.
A něco kde se vyskytují helikoptéry? Kromě Medicopter 117, to jsem viděla :D.
síce tam helikoptéra asi nie je základom, ale ďalší nemecký počin - Klaun :D určite to poznáš, týpek, čo si dá masku klauna a spolu s jednou babou a jedným chalanom(kt. vlastní vrtuľník) bojujú proti zločinu :D nemeckú tvorbu nemusím, ale pamätám si, že toto bolo celkom slušné a dalo sa to aj celkom pozerať :D :)
corine napsal(a):
Záchranári - není to sice jenom o vrtulnících, ale vyskytujou se tam poměrně často. O letcích Němci před několika lety natočili JETS život na hraně.
Jets vypádá celkem dobře, ale nevypadá to, že by byla šance na úspěch s jeho shlédnutím. Jinak domácí tvorbu moc nemusím, takže Zachránáři ne.
inekafe napsal(a):
síce tam helikoptéra asi nie je základom, ale ďalší nemecký počin - Klaun :D určite to poznáš, týpek, čo si dá masku klauna a spolu s jednou babou a jedným chalanom(kt. vlastní vrtuľník) bojujú proti zločinu :D nemeckú tvorbu nemusím, ale pamätám si, že toto bolo celkom slušné a dalo sa to aj celkom pozerať :D :)
To může být sranda :D.
Jinak díky a kdyby ještě někoho něco napadlo, budu potěšena. I klidně film.
O bojových pilotech v Pacifiku je seriál Baa, baa Black Sheep. Česky se to jmenovalo Letka černých ovcí, vysílal se ale již v dřevních dobách. V 90. letech byl opakován na Nově. Seriál popisuje osudy majora Gregory Poppy Boyingtona ( skutečná osoba ) a jeho letky, která byla za trest převelena na tichomořský ostrov v bojích II. sv. války.
Bohužel, zřejmě je nesehnatelný. Kdybys na něj kápla, pls. dej vědět.
Filmů je hodně - ať již z I. sv. války ( Red Baron, Stíhači na start ), II. světové / Tora,Tora,Tora, Bitva o Británii a pod. / no a pak války další / Černý jestřáb sestřelen, trilogie Za nepřátelskou linií a pod. /. Legendární komedie Báječní muži na létajících strojích...
( akorát jsi teď způsobila mozkové vzepjetí, páč muž si marně snaží vzpomenout na název filmu, který kdysi promítali v nonstop kině Kotva v pasáži Lucerna. Byl ruský, muži létali na Lavočkinech jako stíhači, ženy na dvouplošných Polikarpovech a doručovaly poštu. A paměť nefunguje :D )
Květa-k napsal(a):
O bojových pilotech v Pacifiku je seriál Baa, baa Black Sheep. Česky se to jmenovalo Letka černých ovcí, vysílal se ale již v dřevních dobách. V 90. letech byl opakován na Nově. Seriál popisuje osudy majora Gregory Poppy Boyingtona ( skutečná osoba ) a jeho letky, která byla za trest převelena na tichomořský ostrov v bojích II. sv. války.
Bohužel, zřejmě je nesehnatelný. Kdybys na něj kápla, pls. dej vědět.
Filmů je hodně - ať již z I. sv. války ( Red Baron, Stíhači na start ), II. světové / Tora,Tora,Tora, Bitva o Británii a pod. / no a pak války další / Černý jestřáb sestřelen, trilogie Za nepřátelskou linií a pod. /. Legendární komedie Báječní muži na létajících strojích...
( akorát jsi teď způsobila mozkové vzepjetí, páč muž si marně snaží vzpomenout na název filmu, který kdysi promítali v nonstop kině Kotva v pasáži Lucerna. Byl ruský, muži létali na Lavočkinech jako stíhači, ženy na dvouplošných Polikarpovech a doručovaly poštu. A paměť nefunguje :D )
Díky. Letka se třeba někde někdy objeví :D. Z filmů (i seriálů) bych chtěla něco jako byl Top Gun. Nic dokumentárního. Toho je na Primách plno. Black Hawk je skvělý, ale je to spíš o pozemním boji, takže jsem to ani nezmiňovala. Má to jedinou vadu a to, že hl. roli obsadil Josh Hartnett. Jsem na něj i s Ashtonem Kutcherem vysazená :D.
To s tím vzepjetím je mi líto, ale kdyby si přece jen vzpomněl, budu ráda, když dáš vědět, co to bylo. Ono to vždycky vytane na mysl, když to člověk nejmíň čeká :D.