Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mám skvělou zprávu pro všechny fanoušky SVU! :-) Na začátku léta by měla NOVA začít vysílat premiérovou 13. sérii ;-)
Možná to bude mimo téma, ale co.. jsme ve fóru
Když už tu jsem chci se zeptat, neviděl jsem to ještě a momentálně hledám nějaký seriál, který mě zaměstná ve volných chvílích v práci a jak se tak dívám 13 sérii by mě docela zaměstnalo.. zjevně jsi fanouškem a chci se zeptat jak na tebe seriál působí, jestli je to kriminálka kde řeší jeden případ po druhém pořád dokola, nebo se tam dočkám i nějakých zvratů? To já totiž můžu když se od seriálu nemůžu odtrhnout a díly na sebe navazují :)
Denis Ulmann napsal(a):
Možná to bude mimo téma, ale co.. jsme ve fóru
Když už tu jsem chci se zeptat, neviděl jsem to ještě a momentálně hledám nějaký seriál, který mě zaměstná ve volných chvílích v práci a jak se tak dívám 13 sérii by mě docela zaměstnalo.. zjevně jsi fanouškem a chci se zeptat jak na tebe seriál působí, jestli je to kriminálka kde řeší jeden případ po druhém pořád dokola, nebo se tam dočkám i nějakých zvratů? To já totiž můžu když se od seriálu nemůžu odtrhnout a díly na sebe navazují :)
Některé díly nějakou linkou navazují, ale většinou se jedná o oddělené případy, ale ty většinou vážně stojí za to.