Diskuzní fórum

Premiérové díly Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

BeeGee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
2. 6. 2014 / 23:13:03 (před 10 roky)
off

Mám skvělou zprávu pro všechny fanoušky SVU! :-) Na začátku léta by měla NOVA začít vysílat premiérovou 13. sérii ;-)

Denis Ulmann
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
4. 6. 2014 / 18:33:15 (před 10 roky)
off

Možná to bude mimo téma, ale co.. jsme ve fóru

Když už tu jsem chci se zeptat, neviděl jsem to ještě a momentálně hledám nějaký seriál, který mě zaměstná ve volných chvílích v práci a jak se tak dívám 13 sérii by mě docela zaměstnalo.. zjevně jsi fanouškem a chci se zeptat jak na tebe seriál působí, jestli je to kriminálka kde řeší jeden případ po druhém pořád dokola, nebo se tam dočkám i nějakých zvratů? To já totiž můžu když se od seriálu nemůžu odtrhnout a díly na sebe navazují :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
4. 6. 2014 / 18:37:46 (před 10 roky)
off
Denis Ulmann napsal(a):

Možná to bude mimo téma, ale co.. jsme ve fóru

Když už tu jsem chci se zeptat, neviděl jsem to ještě a momentálně hledám nějaký seriál, který mě zaměstná ve volných chvílích v práci a jak se tak dívám 13 sérii by mě docela zaměstnalo.. zjevně jsi fanouškem a chci se zeptat jak na tebe seriál působí, jestli je to kriminálka kde řeší jeden případ po druhém pořád dokola, nebo se tam dočkám i nějakých zvratů? To já totiž můžu když se od seriálu nemůžu odtrhnout a díly na sebe navazují :)

Některé díly nějakou linkou navazují, ale většinou se jedná o oddělené případy, ale ty většinou vážně stojí za to.

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 6. 2014 / 18:38:16
schiman11
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
30. 7. 2014 / 16:30:46 (před 10 roky)
off

jo, že jim to ale trvalo. A od 10.8. poběží na Barandově repríza 4.serie. Těším se. A kdyby tu byl někdo, kdo by si chtěl občas pokecat na toto téma jsem tu pro vás. Já tenhle seriál prostě miluju pro mě to je nejlepší kriminální seriál všech dob...