Diskuzní fórum

O titulcích obecně

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
16. 2. 2009 / 22:01:34 (před 15 roky)
off

Startovací topik.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
17. 2. 2009 / 15:01:00 (před 15 roky)
off

coming soon :-)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
pajam
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
17. 2. 2009 / 21:42:24 (před 15 roky)
off

Tak to se fakt povedlo!! Všechny dobrý dušičky, které se na tom podíleli chválím;)
Jen jeden malinkej dotaz: Má cenu přidávat titulky stažený z jiných webů a přeložený někým, koho sem v životě neviděla, nebo mi je budete nemilosrdně mazat(teda spís neschvalovat)??

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 2. 2009 / 21:43:10
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
17. 2. 2009 / 21:55:43 (před 15 roky)
off
pajam napsal(a):

Tak to se fakt povedlo!! Všechny dobrý dušičky, které se na tom podíleli chválím;)
Jen jeden malinkej dotaz: Má cenu přidávat titulky stažený z jiných webů a přeložený někým, koho sem v životě neviděla, nebo mi je budete nemilosrdně mazat(teda spís neschvalovat)??

Během týdne ještě vyprofilujeme pořádně pravidla. Tak chvilku počkej.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
etigo
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
17. 2. 2009 / 22:54:12 (před 15 roky)
off

No, taky by tu mohl být topic, které seriály by chtěli uživatele přeložit. Já bych se hodně, ale velmi hooooodně přimlouval za Numb3rs... od 3. řady až k nejnovějším dílům. :D Hezky prosíííííííííím :D

"Nejdůležitější výrobní prostředek je malý, šedivý a váží okolo 1300 gramů." - Kjell A Nördström
Morpheus88
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
17. 2. 2009 / 22:58:19 (před 15 roky)
off
etigo napsal(a):

No, taky by tu mohl být topic, které seriály by chtěli uživatele přeložit. Já bych se hodně, ale velmi hooooodně přimlouval za Numb3rs... od 3. řady až k nejnovějším dílům. :D Hezky prosíííííííííím :D

Na to by stačila nějaká anketa .. lidi by měli tolika přání, že by se nám to za chvíli zbláznilo :o)

J. R. R. Tolkien: Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
xxENDxx
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
18. 2. 2009 / 01:03:01 (před 15 roky)
off

anketa o přeložení seriálů bez titulků je sice dobrý nápad, ale zajímalo by mě, kdo přeloží ten seriál, co "vyhraje"... já osobně bych nepřekládal nic, co mě nebaví... takže těžko donutíme někoho překládat například "Lenssen a spol. :D", když je to úplná ***, i kdyby to vyhrálo o milion hlasů :)

Morpheus88
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
18. 2. 2009 / 06:14:33 (před 15 roky)
off

To spíš už bych generoval odkaz seriálů, které nemají titulky a k nim zakládal diskuze. Znáte, založíte topic a každý druhý bude chtít něco jinýho a bude v tom akorát bordel, nic víc :o)

J. R. R. Tolkien: Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
18. 2. 2009 / 09:16:50 (před 15 roky)
off

Já bych to zatím nehrotil, protože nové věci své překladatele ve valné většině mají a starší věci nahazujeme průběžně.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
18. 2. 2009 / 11:42:29 (před 15 roky)
off
megawir napsal(a):

Já bych to zatím nehrotil, protože nové věci své překladatele ve valné většině mají a starší věci nahazujeme průběžně.

a co třeba psych? k němu se taky chystají titulky, nebo překladatele tento seriál nemá?

1/13
1234567 ... 13