Diskuzní fórum

O titulcích obecně

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

HoraMicu
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
1. 11. 2009 / 22:42:38 (před 15 roky)
off

Ahoj, překládám titulky k Merlinovi. Mam cca půlku z  S02E06. Až to dodělám, nechtěli by jste je?

Halajda
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
2. 11. 2009 / 11:09:26 (před 15 roky)
off

Sice nevím, komu je to adresováno, ale myslím, že "by jsme" je radši chtít neměli... :D
Beztak překlad od pietra už tu je a já si svůj udělám sám v obvyklém termínu.

HoraMicu
3. 11. 2009 / 15:17:29 (před 15 roky)
off

Přiznávám, že moje čeština je dosti ubohá, ale myslel jsem, že kdyby po mně někdo opravil chyby, že by to mohlo jít a bylo by to lepší než týden čekat..

Morpheus88
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
3. 11. 2009 / 17:08:39 (před 15 roky)
off
HoraMicu napsal(a):

Přiznávám, že moje čeština je dosti ubohá, ale myslel jsem, že kdyby po mně někdo opravil chyby, že by to mohlo jít a bylo by to lepší než týden čekat..

Aneb, kdo si počká, ten se dočká.

J. R. R. Tolkien: Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
Halajda
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
3. 11. 2009 / 17:54:10 (před 15 roky)
off
HoraMicu napsal(a):

Obávám se, že i kdybych se rozkrájel a měl překlad hotový pět minut po odvysílání epizody, stejně by se muselo mezi titulky týden čekat.

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 11. 2009 / 18:00:31 (před 15 roky)
off

tohle lidem říkám pořád... :)
proč chtějí mít titulky okamžitě za každou cenu, proč je nedokáže uspokojit to, že titulky vznikají pravidelně jednou týdně a i když vznikají jednou týdně, dokáží si stěžovat na pomalost... zbytečný nátlak na překlad, který stejně nic nemůže urychlit a jen se kvůli tomu chvátá, což většinou odnese kvalita...

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
4. 11. 2009 / 11:38:04 (před 15 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

proč chtějí mít titulky okamžitě za každou cenu, proč je nedokáže uspokojit to, že titulky vznikají pravidelně jednou týdně a i když vznikají jednou týdně, dokáží si stěžovat na pomalost... zbytečný nátlak na překlad, který stejně nic nemůže urychlit a jen se kvůli tomu chvátá, což většinou odnese kvalita...

Kde to mám podepsat? :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Morpheus88
4. 11. 2009 / 19:59:24 (před 15 roky)
off
megawir napsal(a):

Kde to mám podepsat? :)

Lidi na serialzone to už snad pochopili, ve většině případů :o))

J. R. R. Tolkien: Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
HoraMicu
5. 11. 2009 / 15:47:59 (před 15 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Tak to me nedošlo.

Morpheus88
7. 11. 2009 / 18:51:46 (před 15 roky)
off
HoraMicu napsal(a):

Tak to me nedošlo.

To je vás 8 z 10.