Diskuzní fórum

O titulcích obecně

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Peddi
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
6. 4. 2010 / 18:58:27 (před 14 roky)
off
Morpheus88 napsal(a):

Ano, přelož to a vydej sám, magore.

Tak ty si mastný šulin - to se jen tak nevidí. Přeložím tobě hlavu napůl a dám to sežrat svému psovi - co jiného s takovým šolvou jako si ty - to je příspěvek hodný tak pro retardovaného prvňáčka, který umí jen pár slov a všechny nadávky.
Odpověď tvým stylem abys tomu rozuměl: Drž pec kreténe.
To je teda web - každý hned útočí na člověka, který čekal několik perných hodin na titulky a ty pak nevyšly ani za 3 dny - všude jinde bych četl nadávky na překladatele, ale tady ne - to je vlastně úplně v pořádku, že titulky už mají asi 4 dny zpoždění - ono to vlastně vůbec nikomu nevadí, protože oni to dělají zadarmo - a z toho se mám jako posrat, že to dělají zadarmo nebo co ??! To, že to překládají zadarmo není vůbec směrodatné, důležité je, že vědomě lhal(i) o titulcích, a ne že by to tady těm lidem bylo jedno, ono je to ještě těší a dojebou každého, kdo si postěžuje - to je ale parta buzíků.

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 4. 2010 / 19:03:32
Maroon
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
6. 4. 2010 / 21:08:01 (před 14 roky)
off
Peddi napsal(a):

Vůbec jsem o tobě nepsal, takže TY se vzpamatuj a reaguj na něco co patří tobě - právě, že ty nemáš co kecat do věcí, do kterých ti nic není - jestli sis nevšiml, tak tam ty titulky nejsou ještě ani teď. Právě, že to dělají zadarmo, tak by neměli lhát (za peníze se dneska dělá všechno - to bych pochopil) - taky umím napsat k jakýmkoliv titulkům 10% a nikdy je nevydat, nebo je vydat až je vydá někdo jiný. Si myslíš, že jinde to dělají za prachy - si naivka.
Místo té energie, kterou si vyložil na odepsaní zcestným příspěvkem si mohl ty titulky přeložit sám, když se těch neschopných překladatelů tak zastáváš (jako kdyby si s nima něco měl nebo co) - se na ty titulky nejdřív podívej a pak něco piš primitive - vždyť tam je tak všeho všudy 10 slovíček, které neznám, ale slovník jo, takže kdybych uměl upravit text do češtiny, tak už to bylo v sobotu. Několikrát jsem překládal titulky s pomocí známého, který uměl převést text do češtiny - já jen překládal => ale nikdy jsme takovým způsobem nedojebávali lidi, kteří na ty titulky čekali. Normální jiní překladatelé upravují stav titulků zhruba co 2 hodiny a pořád upravují finální čas vydání a když se něco zvrtne, tak se ještě týden omlouvají a tady - místo omluv jen hloupé kecy jiných lidí.
A vůbec co si tu píšu s nějakým frajerem, který umí reagovat, až když se někdo dotkne jeho ješitnosti - když se na SMALLVILLE nedíváš, tak se neser do věci, po kterých je ti kulový.

Říkáš mi, že nemám kecat do něčeho, do čeho mi nic není? Ach ty idiote... Měl by sis uvědomit, že zrovna tak ty nemáš co kecat do toho, jak si překladatel (který dělá překlady jen a jen ze své dobré vůle) dělá SVOJE titulky. I kdyby je nevydal čtrnáct dní, tak je to stále služba lidem a překladatel má NULOVOU obligaci vůči tobě či komukoliv jinému. Měli tě rodiče naučit vděčnosti a slušnému vychování, dacane. A s překladem mám dost zkušeností a fakt to není lehká věc, takže tu nemluv o "dojebávání lidí", když jsi jen konzument.

Life is whatever we choose it to be.
Morpheus88
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
7. 4. 2010 / 22:17:34 (před 14 roky)
off
Peddi napsal(a):

Tak ty....

Tak ještě jednou. Přelož si to sám a vydej, magore. Pokus č. 2.

J. R. R. Tolkien: Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 4. 2010 / 22:17:47 (před 14 roky)
off

no tak, na retartované lidi by se nemělo reagovat, tak nechte Peddiho v klidu a nevšímejte si ho, on za to patrně nemůže. takové lidi bychom měli spíše v tichosti litovat...

klingon109
8. 4. 2010 / 16:25:57 (před 14 roky)
off

Tky nechápu kde se ty titulky sekly :D vim že to dělaj dobrovolně a sem za to rád ae když je poslední edit 3.4. a maj napsaný že to bude "večer/noc/zítřek" tk to nechápu :D by bylo třeba tky dobrý napsat za týden/ za měsíc aby byl klid :P

Morpheus88
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
9. 4. 2010 / 11:13:31 (před 14 roky)
off
klingon109 napsal(a):

Tky nechápu kde se ty titulky sekly :D vim že to dělaj dobrovolně a sem za to rád ae když je poslední edit 3.4. a maj napsaný že to bude "večer/noc/zítřek" tk to nechápu :D by bylo třeba tky dobrý napsat za týden/ za měsíc aby byl klid :P

Stále nechápu, proč je pro lidi důležité, kdy titulky budou hotové? To je na tom něco špatnýho, že to bude třeba za tři neděle nebo měsíce? Nevyhovuje? Najděte si jinýho překladatele nebo si to přeložte sami. Překladatelé jsou taky lidi, co mají svůj život a nepotřebují na povel hned překládat. Až budou, tak budou.

J. R. R. Tolkien: Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
klingon109
10. 4. 2010 / 13:16:23 (před 14 roky)
off
Morpheus88 napsal(a):

Stále nechápu, proč je pro lidi důležité, kdy titulky budou hotové? To je na tom něco špatnýho, že to bude třeba za tři neděle nebo měsíce? Nevyhovuje? Najděte si jinýho překladatele nebo si to přeložte sami. Překladatelé jsou taky lidi, co mají svůj život a nepotřebují na povel hned překládat. Až budou, tak budou.

Ale já nic neřikám, mně je jedno jeslti to bude o měsíc pozdějc mně jde jen o to že když napíšu kdy to má bejt a pak neni :D tk buďto to nechám prázdný nebo napíšu třeba "nevim" :)

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
12. 4. 2010 / 14:37:24 (před 14 roky)
off
Peddi napsal(a):

Vůbec jsem o tobě nepsal, takže TY se vzpamatuj a reaguj na něco co patří tobě - právě, že ty nemáš co kecat do věcí, do kterých ti nic není - jestli sis nevšiml, tak tam ty titulky nejsou ještě ani teď. Právě, že to dělají zadarmo, tak by neměli lhát (za peníze se dneska dělá všechno - to bych pochopil) - taky umím napsat k jakýmkoliv titulkům 10% a nikdy je nevydat, nebo je vydat až je vydá někdo jiný. Si myslíš, že jinde to dělají za prachy - si naivka.
Místo té energie, kterou si vyložil na odepsaní zcestným příspěvkem si mohl ty titulky přeložit sám, když se těch neschopných překladatelů tak zastáváš (jako kdyby si s nima něco měl nebo co) - se na ty titulky nejdřív podívej a pak něco piš primitive - vždyť tam je tak všeho všudy 10 slovíček, které neznám, ale slovník jo, takže kdybych uměl upravit text do češtiny, tak už to bylo v sobotu. Několikrát jsem překládal titulky s pomocí známého, který uměl převést text do češtiny - já jen překládal => ale nikdy jsme takovým způsobem nedojebávali lidi, kteří na ty titulky čekali. Normální jiní překladatelé upravují stav titulků zhruba co 2 hodiny a pořád upravují finální čas vydání a když se něco zvrtne, tak se ještě týden omlouvají a tady - místo omluv jen hloupé kecy jiných lidí.
A vůbec co si tu píšu s nějakým frajerem, který umí reagovat, až když se někdo dotkne jeho ješitnosti - když se na SMALLVILLE nedíváš, tak se neser do věci, po kterých je ti kulový.

ROFL!!!

Tohle snad někam vystavím, taková tragédie se hned tak nevidí :-)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
cent
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
13. 4. 2010 / 12:56:17 (před 14 roky)
off

:)) jak se někdo splete a místo na sraz kreténů dorazí do fóra, hned je sranda.

ivanapa
30. 4. 2010 / 10:20:03 (před 14 roky)
off

Je hezké sem dát titulky,ale prosím poraďte mi jak je mám stáhnout.Děkuji ivanapa