Diskuzní fórum

O titulcích obecně

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
30. 4. 2010 / 10:49:39 (před 14 roky)
off
ivanapa napsal(a):

Je hezké sem dát titulky,ale prosím poraďte mi jak je mám stáhnout.Děkuji ivanapa

No, najdeš si u seriálu kartu "Titulky", vybereš konkrétní díl (nebo nahoře celou sérii) a klikneš vlevo na "Stahuj" a uložíš...pokud nebude fungovat tohle, tak klikni na "Stahuj" pravým tlačítkem myši, zvol "Uložit cíl (nebo odkaz) jako.." a uložíš.

manasx@seznam.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
8. 8. 2010 / 12:41:32 (před 14 roky)
off

Je nejaka sance na preklad Dark Blue s02, ktera tento tyden zacala? Na www.titulky.com zatim nic... Diky za info.

helencek
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
28. 8. 2010 / 20:51:36 (před 14 roky)
off

Nevedela som najst adekvatne oddelenie,ale ja sa chcem velmi pekne podakovat vsetkym prekladatelom,pretoze milujem serialy,som netrpezliva,takze vasu pracu ako aj celeho webu ocenujem,kedze nie som na jazyky a este k tomu do nasej vekovej kategorie hustili len rustinu.Dufam,ze si to niekto precita a este raz diky.

helencek
11. 9. 2010 / 20:49:49 (před 14 roky)
off

sa znovu opakovať,ale chcem znovu podakovať všetkým,ktorí pre nás cudzojazyčno neschopných robíte titulky k seriálom

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
11. 9. 2010 / 23:27:26 (před 14 roky)
off
helencek napsal(a):

sa znovu opakovať,ale chcem znovu podakovať všetkým,ktorí pre nás cudzojazyčno neschopných robíte titulky k seriálom

Jsem si jisty, ze kazdeho prekladatele podobny prispevek potesi :-)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
helencek
13. 9. 2010 / 22:11:57 (před 14 roky)
off
megawir napsal(a):

Jsem si jisty, ze kazdeho prekladatele podobny prispevek potesi :-)

Ako to tu citam,vsade sa par dementov vyskytne,ale vatsina ludi si urcite vasu pracu vazi.Ja\som bola zufala,ked zrusili iserialy,ale naucila som sa stahovat,objavila vas superweb a mam vsetko rychlo a v super kvalite.Takze diky a len tak dalej.

Katulinka
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
21. 4. 2011 / 19:37:32 (před 13 roky)
off

Proč je tady tak málo titulků k seriálům? Spoustu titulků mám a tady nejsou. Taky sem nenašla jak je nahrát.

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
21. 4. 2011 / 21:45:36 (před 13 roky)
off
Katulinka napsal(a):

Proč je tady tak málo titulků k seriálům? Spoustu titulků mám a tady nejsou. Taky sem nenašla jak je nahrát.

U každýho seriálu je červená položka přidat. Je tam i odkaz na přidání titulků.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
michalka.perinova@seznam.cz
29. 5. 2011 / 16:26:05 (před 13 roky)
off

Už několikrát jsem si odsud chtěla stáhnout titulky, konkrétně ke Kriminálce Miami a Las Vegas a ani jednou mi nešly stáhnout. Mohl by mi někdo, prosím, poradit, co s tím? :( děkuju

michalka.perinova@seznam.cz
29. 5. 2011 / 16:28:17 (před 13 roky)
off

ivanapa napsal(a):

Je hezké sem dát titulky,ale prosím poraďte mi jak je mám stáhnout.Děkuji ivanapa

No, najdeš si u seriálu kartu "Titulky", vybereš konkrétní díl (nebo nahoře celou sérii) a klikneš vlevo na "Stahuj" a uložíš...pokud nebude fungovat tohle, tak klikni na "Stahuj" pravým tlačítkem myši, zvol "Uložit cíl (nebo odkaz) jako.." a uložíš.

Mám stejný problém.