Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
chcem sa len spýatť či nebude robiť dakto titulky k dvojdielnemu seriálu Alice
Bobinka napsal(a):
Ahoj, já už se ptala v jiném vláknu, ale furt nic nevím :-) sháním titulky k seriálu good wife. první tři díly byly na titulky.com, kde se ale autor pohádal myslím tady s morpheusem a nějak se napučil a odmlčel a další titule nikde. Tak snad kdyby se objevily tady..Díky.
Nevím, proč jsem se všema hádkama spojovanej já :o)))) A i kdyby, tenhle překladatel je jeliman :o)
http://www.titulky.com/The-Good-Wife-S01E02-141935.htm
Do diskuze jsem vložil pouze jeden příspěvek, takže tohoto typana si na svědomí neberu. Škrtám si z dlouhého seznamu, u kterých se mi to podařilo :o)))
Hlásá tam něco o svých stránkách, tudíž by neškodilo je najít, pokud v tom pokračuje, třebas tam najdeš aktuální :o)
Bobinka napsal(a):
Ahoj, já už se ptala v jiném vláknu, ale furt nic nevím :-) sháním titulky k seriálu good wife. první tři díly byly na titulky.com, kde se ale autor pohádal myslím tady s morpheusem a nějak se napučil a odmlčel a další titule nikde. Tak snad kdyby se objevily tady..Díky.
pohádal se se mnou :), ale jednoduše už další titulky neudělal a nikam je nenahrál, takže se překladu bude muset chopit někdo jiný
Vrhnete se někdo na ně? :)
griff napsal(a):
Vrhnete se někdo na ně? :)
Jasně, uprostřed seriálových sezón, hurá do toho :o))
Morpheus88 napsal(a):
Jasně, uprostřed seriálových sezón, hurá do toho :o))
Co já za to můžu, že začal chudáček až teď :) Ale někdo by se ho mohl ujmout nemá tady ani jeden malej kousíček titulku zatim :( ...:)
OK tak jsem se do nich pustila sama....kde můžu vyplnit to, že je mam rozpracovaný?:)
griff napsal(a):
OK tak jsem se do nich pustila sama....kde můžu vyplnit to, že je mam rozpracovaný?:)
Musíš napsat jednomu z moderátorů, který ti dá právo na seriál a až poté můžeš dát rozpracované titulky :o))
Jsou nekde k dispozici ceske titulky k Pohotovosti (Emergency room) s14 a s15? Vubec nikde se nedaji sehnat. :(