Diskuzní fórum

Titulky, po nichž toužíte

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 80 | Dr. Gregory House
9. 12. 2009 / 06:33:04 (před 15 roky)
off

chcem sa len spýatť či nebude robiť dakto titulky k dvojdielnemu seriálu Alice

Gallifrey fall no more!
Morpheus88
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
9. 12. 2009 / 09:15:29 (před 15 roky)
off
Bobinka napsal(a):

Ahoj, já už se ptala v jiném vláknu, ale furt nic nevím :-) sháním titulky k seriálu good wife. první tři díly byly na titulky.com, kde se ale autor pohádal myslím tady s morpheusem a nějak se napučil a odmlčel a další titule nikde. Tak snad kdyby se objevily tady..Díky.

Nevím, proč jsem se všema hádkama spojovanej já :o)))) A i kdyby, tenhle překladatel je jeliman :o)

http://www.titulky.com/The-Good-Wife-S01E02-141935.htm

Do diskuze jsem vložil pouze jeden příspěvek, takže tohoto typana si na svědomí neberu. Škrtám si z dlouhého seznamu, u kterých se mi to podařilo :o)))

Hlásá tam něco o svých stránkách, tudíž by neškodilo je najít, pokud v tom pokračuje, třebas tam najdeš aktuální :o)

J. R. R. Tolkien: Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 12. 2009 / 16:58:25 (před 15 roky)
off
Bobinka napsal(a):

Ahoj, já už se ptala v jiném vláknu, ale furt nic nevím :-) sháním titulky k seriálu good wife. první tři díly byly na titulky.com, kde se ale autor pohádal myslím tady s morpheusem a nějak se napučil a odmlčel a další titule nikde. Tak snad kdyby se objevily tady..Díky.

pohádal se se mnou :), ale jednoduše už další titulky neudělal a nikam je nenahrál, takže se překladu bude muset chopit někdo jiný

griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
10. 12. 2009 / 14:12:04 (před 15 roky)
off

Vrhnete se někdo na ně? :)

Morpheus88
10. 12. 2009 / 15:03:46 (před 15 roky)
off
griff napsal(a):

Vrhnete se někdo na ně? :)

Jasně, uprostřed seriálových sezón, hurá do toho :o))

J. R. R. Tolkien: Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
griff
10. 12. 2009 / 19:49:07 (před 15 roky)
off
Morpheus88 napsal(a):

Jasně, uprostřed seriálových sezón, hurá do toho :o))

Co já za to můžu, že začal chudáček až teď :) Ale někdo by se ho mohl ujmout nemá tady ani jeden malej kousíček titulku zatim :( ...:)

griff
11. 12. 2009 / 00:22:55 (před 15 roky)
off

OK tak jsem se do nich pustila sama....kde můžu vyplnit to, že je mam rozpracovaný?:)

Morpheus88
11. 12. 2009 / 10:48:58 (před 15 roky)
off
griff napsal(a):

OK tak jsem se do nich pustila sama....kde můžu vyplnit to, že je mam rozpracovaný?:)

Musíš napsat jednomu z moderátorů, který ti dá právo na seriál a až poté můžeš dát rozpracované titulky :o))

manasx
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
21. 12. 2009 / 14:20:19 (před 15 roky)
off

Jsou nekde k dispozici ceske titulky k Pohotovosti (Emergency room) s14 a s15? Vubec nikde se nedaji sehnat. :(

Halajda
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
21. 12. 2009 / 15:28:54 (před 15 roky)
off

manasx: Už jsem se tu sháněl dřív :) S vyjímkou prvních pár řad české titulky neexistují. (Proč taky, když až ten závěr má celý seriál český dabing...)