Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
já bych byla ráda za titulky k seriálu Pohovost k 15. sérii ;)
Neměl by někdo zájem dopřekládat druhou sérii Good Wife, prosím?
Sháním anglické titulky na výše zmíněný seriál. Vysílal se v letech 2001-2004, hlavní role Simon Baker. Prohledala jsem snad všechy příslušné titulkové servery a nic. Takže kdybyste na ně někdo narazil nebo je snad měl k dispozici, tak získáte můj nehynoucí vděk.
Môžem poprosiť o titulky k seriálu Franklin & Bash?
ďakujem pekne
Ja by som sa chcela len spýtať, či neviete, či niekto bude prekladať, alebo prekladá nový seriál Teen Wolf??
Ďakujem
Romi napsal(a):
Ja by som sa chcela len spýtať, či neviete, či niekto bude prekladať, alebo prekladá nový seriál Teen Wolf??
Ďakujem
Já jsem se do nich pustil, vypadá to, že by do konce týdne mohli být hotové :)
EDIT: Titulky na Teen Wolf už někdo překládá, takže to nechám na něm.
Nevada napsal(a):
Neměl by někdo zájem dopřekládat druhou sérii Good Wife, prosím?
mrkni se na cwzone.cz, tam se do toho, myslím, pustili.
jinak bych i já přívítala titulky k franklin and bash.
pokud se najde aspon par lidi, kteri by ocenili titulky a dodate mi anglicke, rad prelozim. kdyztak piste na jeremiasz@email.cz
Někdo to už tady zmiňoval, ale i já poprosím o Shameless (USA). Je to vynikající seriál, který však vázne u českého překladu. Dva díly jsou na titulky.com, jeden navíc na spešl stránce na Edně, kde sice slibovali pravidelný překlad ... ale zatím to vypadá všelijak. Chybí snad jen 7 dílů, prosím :)