Diskuzní fórum

Titulky, po nichž toužíte

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
14. 1. 2012 / 16:26:32 (před 12 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

To zipacna: O tom ten problém, POPSANÝ TADY, přesně je. Podle IMDb je Treasure Island 2012 TV film, ale podle producenta (SKY1) se jedná o miniserii. Napsal jsi: "Já se budu také držet toho, jak film/seriál definují jeho tvůrci." V takovém případě by se Treasure Island měl uznat jako seriál a uvést zde...

Rozhodně nepopírám co jsem napsal, jen jsem to u tohohle filmu ještě nestudoval. Dnes ráno jsem o něm někde četl jako o TV filmu, a ještě jsem neměl čas se s tím blíže seznámit.

edit// Je to dvojdílný film, s jehož pokračováním se určitě nepočítá. I přesto, že je označován jako minisérie, já osobně bych ho sem nepřidal jako seriál. Ale to je čistě můj názor a neznamená to, že ostatní budou souhlasit.

Aby tě sežral velkej pes!
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2012 / 16:35:15
cliwe
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
15. 1. 2012 / 19:53:11 (před 12 roky)
off

hromadí se poslední nepřeložené díly.

cliwe
helencek
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
6. 2. 2012 / 19:18:34 (před 12 roky)
off

4.séria,nezľutuje sa niekto?Aj priamo na webe zháňajú prekladateľa.USA verzia sa prekladá.

Lenna Lysáčková
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
29. 2. 2012 / 23:22:39 (před 12 roky)
off

Prosííííííííííím kdy budou titulky Lying game 19?? doufam ze co nejdřiv nemužu se dockat !:)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
22. 3. 2012 / 13:42:29 (před 12 roky)
off

bude někdo překládat bent?

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
17. 4. 2012 / 12:59:51 (před 12 roky)
off

překladatelka suburgatory se rozhodla dál nepřekládat. nepustí se do toho někdo?

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 4. 2012 / 20:17:02 (před 12 roky)
off

Pokud by někdo měl seriál, ke kterému chce titulky, ozvěte se ;) Nemám aktuálně co na překlad :D . Beru ať již odvysílané nebo právě běžící série.

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
19. 4. 2012 / 20:45:56 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Pokud by někdo měl seriál, ke kterému chce titulky, ozvěte se ;) Nemám aktuálně co na překlad :D . Beru ať již odvysílané nebo právě běžící série.

Sice to ještě není aktuální (premiéra 7.června), ale je fajn mít někoho pro jistotu, tak kdyžtak potom prosím titulky k tomuto seriálu :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 4. 2012 / 20:53:02 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Sice to ještě není aktuální (premiéra 7.června), ale je fajn mít někoho pro jistotu, tak kdyžtak potom prosím titulky k tomuto seriálu :)

A jakému? :D Kdyžtak tu nebo v PM mi nech odkaz na IMDB nebo serialzone profil (jestli už je)

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
19. 4. 2012 / 20:54:37 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

A jakému? :D Kdyžtak tu nebo v PM mi nech odkaz na IMDB nebo serialzone profil (jestli už je)

já to taky chvíli hledala, ale název je v nadpisu :D

There are no cows in space.