Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
_-0-_ napsal(a):
To zipacna: O tom ten problém, POPSANÝ TADY, přesně je. Podle IMDb je Treasure Island 2012 TV film, ale podle producenta (SKY1) se jedná o miniserii. Napsal jsi: "Já se budu také držet toho, jak film/seriál definují jeho tvůrci." V takovém případě by se Treasure Island měl uznat jako seriál a uvést zde...
Rozhodně nepopírám co jsem napsal, jen jsem to u tohohle filmu ještě nestudoval. Dnes ráno jsem o něm někde četl jako o TV filmu, a ještě jsem neměl čas se s tím blíže seznámit.
edit// Je to dvojdílný film, s jehož pokračováním se určitě nepočítá. I přesto, že je označován jako minisérie, já osobně bych ho sem nepřidal jako seriál. Ale to je čistě můj názor a neznamená to, že ostatní budou souhlasit.
hromadí se poslední nepřeložené díly.
4.séria,nezľutuje sa niekto?Aj priamo na webe zháňajú prekladateľa.USA verzia sa prekladá.
Prosííííííííííím kdy budou titulky Lying game 19?? doufam ze co nejdřiv nemužu se dockat !:)
bude někdo překládat bent?
překladatelka suburgatory se rozhodla dál nepřekládat. nepustí se do toho někdo?
Pokud by někdo měl seriál, ke kterému chce titulky, ozvěte se ;) Nemám aktuálně co na překlad :D . Beru ať již odvysílané nebo právě běžící série.
Treatys napsal(a):
Pokud by někdo měl seriál, ke kterému chce titulky, ozvěte se ;) Nemám aktuálně co na překlad :D . Beru ať již odvysílané nebo právě běžící série.
Sice to ještě není aktuální (premiéra 7.června), ale je fajn mít někoho pro jistotu, tak kdyžtak potom prosím titulky k tomuto seriálu :)
USS Odyssea napsal(a):
Sice to ještě není aktuální (premiéra 7.června), ale je fajn mít někoho pro jistotu, tak kdyžtak potom prosím titulky k tomuto seriálu :)
A jakému? :D Kdyžtak tu nebo v PM mi nech odkaz na IMDB nebo serialzone profil (jestli už je)