Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
xxENDxx napsal(a):
2 řada psych
no tak ji nahod, prava prece mas :)
megawir: hehe... chtěl jsem jí nahodit, abych to nelovil po titulky.com :) takhle už to ztrácí to kouzlo :)
Star Trek Voyager. Na trekdnes je těch titulků jen pár, na titulky.com by měly být sice všechny, ale po jednom.
cent napsal(a):
Star Trek Voyager. Na trekdnes je těch titulků jen pár, na titulky.com by měly být sice všechny, ale po jednom.
Lovte, já vám to z titulek.com stahovat a nahrávat nebudu.
Dokončil jsem ST DS9, buď já nebo megawir, kdo se k tomu dostane dřív, začne s Voyagerem.
2/3/2009 ST Voyager hotový.
cent napsal(a):
Ok, nevěděl jsem, že to ta tks.net nebylo v jednom balíku.
no já si říkal, že mluvíte o dalších verzích, co se tam nahrávají. Jestli pracoval někdo na dodatečných úpravách apod. Pořád vidím, jak tam přibývají ST titule.
Pokud nejsou opravovány a jsou to právě z balíku TKS, tak to ne, to samozřejmě nahodíme. Pokud se však liší apod, to musíte zjistit pak vy a nahodit tu lepší verzi, na to čas holt není ...
Všiml jsem si, že dneska přibyli kompletní titulky na SW TCW od borců z warnetu. Osobně si pořizuji klasické 175MB verze a taky si na ně soukromě přečasovávám titulky, do překladu nijak nezasahuju... Byl by o ně zájem i tady?
(Jde o epizody 1x03, 1x04, 1x06, 1x08, 1x10, 1x11, 1x12, 1x14, 1x15 a 1x16.)
Halajda napsal(a):
Všiml jsem si, že dneska přibyli kompletní titulky na SW TCW od borců z warnetu. Osobně si pořizuji klasické 175MB verze a taky si na ně soukromě přečasovávám titulky, do překladu nijak nezasahuju... Byl by o ně zájem i tady?
(Jde o epizody 1x03, 1x04, 1x06, 1x08, 1x10, 1x11, 1x12, 1x14, 1x15 a 1x16.)
100% ;-) taky mam nektere dily v 175mb velikostech... urco je sem nahraj a nezapomen uvadet velikosti ripu ;-)
Je to tam... snad jsem se v žádné kolonce neupsal...
Vlastně v jedné ano, k epizodě 1x04 jsem nepřipsal, že je to na repack ;)
Ještě bych poprosil někoho zodpovědného, aby k té klasické HDTV verzi TCW 1x04 doplnil, že se jedná o REPACK.HDTV.XviD-aAF, já to editovat nemůžu :)
Jinak je to prozatím všechno, pokud budeme mít štěstí, tak se po víkendu objeví 175MB HDTV release epizody 1x13 z kanadské CTV...