Diskuzní fórum

Titulky, po nichž toužíte

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
3. 9. 2012 / 17:43:51 (před 12 roky)
off

taky bych je uvital, ale co jsem koukal tak je to prakticky kopie UK verze (skoro totozny sceny) a herci mi vic sedli prave v UK verzi. Jinak urcite doporucuji stoji za podivani a dily se shani v pohode tak stary to neni :-)

Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
3. 9. 2012 / 18:06:32 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

nebude někdo dělat americké inbetweeners? do těch britských se mi nechce (herci jsou od pohledu hrozně nesympatičtí, navíc už je to starší a nechci zas nahánět díly na stažení u dalšího seriálu), ale tyhle bych zkusila.

shame on you ! :D ... UK verze opravdu stojí za to ...navíc bych řekla, že práve us verze bude akorát mnohem trapnější kopie originálu (podobně jako se skins).. ale jinak jako proti gustu žádný dišputát :):D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
3. 9. 2012 / 21:43:30 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

shame on you ! :D ... UK verze opravdu stojí za to ...navíc bych řekla, že práve us verze bude akorát mnohem trapnější kopie originálu (podobně jako se skins).. ale jinak jako proti gustu žádný dišputát :):D

já obvykle dávám přednost origoš verzím (skins jsem neviděla ani jedno), ale když jsem viděla promo fotku s postavami britské verze, tak jsem si nedokázala představit, že by mě bavilo sledovat je jeden celý díl, natož i víc sérií. obvykle na ten pocit dám, protože málokdy se splete.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
4. 9. 2012 / 14:25:43 (před 12 roky)
off

pustí sa nejaká dobra duša do prekladu?

Gallifrey fall no more!
Kahlan
6. 9. 2012 / 22:28:34 (před 12 roky)
off

Elementary + The mindy project

pustí sa niekto do pilotov čo sa objavili?

Gallifrey fall no more!
k.acena
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
17. 9. 2012 / 18:50:21 (před 12 roky)
off

Dobrý deň, ja by som vás veľmi žiadala o titulky k tomuto seriálu od s02e08 a ďalej. Moc krát ďakujem :)

Exredaktorka
18. 9. 2012 / 08:51:58 (před 12 roky)
off

pustí se někdo do seriálu mob doctor? určitě se najde hodně lidí, kteří by to ocenili, včetně mě.

Kahlan
18. 9. 2012 / 09:44:07 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

pustí se někdo do seriálu mob doctor? určitě se najde hodně lidí, kteří by to ocenili, včetně mě.

titulky už sú tu na stránke :)

Gallifrey fall no more!
Exredaktorka
19. 9. 2012 / 08:28:34 (před 12 roky)
off
Kahlan napsal(a):

titulky už sú tu na stránke :)

no zjistila jsem vzápětí :D. opravdu jsem nečekala, že před devátou už budou. ale už jsem díl viděla a titulky skvělé.

k.acena
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
19. 9. 2012 / 11:22:09 (před 12 roky)
off

prosím pustil by sa niekto do pokračovania prekladu tituliek k el barco ???...úplne postačia české :)