Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
taky bych je uvital, ale co jsem koukal tak je to prakticky kopie UK verze (skoro totozny sceny) a herci mi vic sedli prave v UK verzi. Jinak urcite doporucuji stoji za podivani a dily se shani v pohode tak stary to neni :-)
ševča napsal(a):
nebude někdo dělat americké inbetweeners? do těch britských se mi nechce (herci jsou od pohledu hrozně nesympatičtí, navíc už je to starší a nechci zas nahánět díly na stažení u dalšího seriálu), ale tyhle bych zkusila.
shame on you ! :D ... UK verze opravdu stojí za to ...navíc bych řekla, že práve us verze bude akorát mnohem trapnější kopie originálu (podobně jako se skins).. ale jinak jako proti gustu žádný dišputát :):D
Hruzka napsal(a):
shame on you ! :D ... UK verze opravdu stojí za to ...navíc bych řekla, že práve us verze bude akorát mnohem trapnější kopie originálu (podobně jako se skins).. ale jinak jako proti gustu žádný dišputát :):D
já obvykle dávám přednost origoš verzím (skins jsem neviděla ani jedno), ale když jsem viděla promo fotku s postavami britské verze, tak jsem si nedokázala představit, že by mě bavilo sledovat je jeden celý díl, natož i víc sérií. obvykle na ten pocit dám, protože málokdy se splete.
pustí sa nejaká dobra duša do prekladu?
Elementary + The mindy project
pustí sa niekto do pilotov čo sa objavili?
Dobrý deň, ja by som vás veľmi žiadala o titulky k tomuto seriálu od s02e08 a ďalej. Moc krát ďakujem :)
pustí se někdo do seriálu mob doctor? určitě se najde hodně lidí, kteří by to ocenili, včetně mě.
ševča napsal(a):
pustí se někdo do seriálu mob doctor? určitě se najde hodně lidí, kteří by to ocenili, včetně mě.
titulky už sú tu na stránke :)
Kahlan napsal(a):
titulky už sú tu na stránke :)
no zjistila jsem vzápětí :D. opravdu jsem nečekala, že před devátou už budou. ale už jsem díl viděla a titulky skvělé.