Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
a co 1600 penn? mám čekat na titulky nebo do toho nikdo nejde? já bych se určitě mrkla, jenna elfman je v komediích dobrá.
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás netuší, kde sehnat alespoň anglické titulky na tenhle seriál? Hledala jsem už všude a pořád nic. Vím, že se už možná překládá do češtiny, ale moc se mi nechce čekat, když už je 8 nových dílů a moje španělština je bohužel docela bídná :D
Anglicke titulky najdes jako vzdy na http://www.addic7ed.com/, jinak jeslti myslis 3.serii tak ta uz ma 9 dilu a prekladatelka ji zacne prekladat po novym roce, dala si do konce roku volno po poslednim dile 2. serie
Jasně, zapomněla jsem dodat že pro 3.sérii. Na addic7ed jsem hledala, ale anglické jsem neobjevila, nevím, kde je chyba, zkusím to znova. Díky.
Tak jsem se asi dívala správně, jsou jen ruské, bulharské a řecké :D
tak anglicky tam maj jen na 2,4 a 8 dil tak na zbytek dilu si asi budes muset pockat
Spies of Varsaw
bude niekto prekladať?
Lidi prosím sháním titulky k MI5 neboli Spooks. Zde jsou jen do S08 E03, tak jestli někdo bude mít nebo dělat zbytek...? Díky
Vim, že práce je až nad hlavu, ale kdyby náhodou se někdo pustil do Happy Endings bylo by to super. (od 3 série, 3 díl). Díky