Diskuzní fórum

Titulky, po nichž toužíte

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
14. 1. 2013 / 20:12:07 (před 11 roky)
off
bennyx napsal(a):

Lidi prosím sháním titulky k MI5 neboli Spooks. Zde jsou jen do S08 E03, tak jestli někdo bude mít nebo dělat zbytek...? Díky

Spooks překládá pravidelně překladatelka datel071, vždy jeden díl týdně. Tenhle týden tak myslím můžeš očekávat nové titulky na další díl ;-)

darillion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
16. 1. 2013 / 20:37:18 (před 11 roky)
off

Zdravím, nechci být nějak otravná, ale zajímalo by mě, jak je to tedy s těmi titulky k El Barco. Přece jenom je už po novém roce, tak bych ráda věděla, jestli se něco děje - bude se seriál dál vůbec překládat? Byla bych moc ráda, kdyby ano. Díky.

Martin297
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
19. 1. 2013 / 15:36:22 (před 11 roky)
off

Prosím nevíte jak jsou na tom titulky z závěrečné epizodě tohoto seriálu v českém jazyce?

AmFor
1. 2. 2013 / 20:32:20 (před 11 roky)
off

Zdravim, chcela by som sa opytat, ci sa nechysta preklad Call the midwife,druha seria? dakujem za odpoved :)

Vejunenecka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
3. 2. 2013 / 07:44:57 (před 11 roky)
off

Ahojky, zajímalo mě by mě prosím jestli se bude někdo pouštět do dalších titulků 666??? Děkuji za odpověď

sopdet
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
6. 2. 2013 / 19:14:48 (před 11 roky)
off

Netušíte jestli někdo překládá Vegas? Tento seriál je docela fajn, jen má angličtina ne. A zatím se překlad zastavil u pátého dílu a od té doby nic. Velmi se přimlouvám za titulky.

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
6. 2. 2013 / 19:22:38 (před 11 roky)
off

na http://www.nextweek.cz/ ho maji v rozpracovanych

sopdet
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
7. 2. 2013 / 15:24:44 (před 11 roky)
off

Díky za odpověď, budu trpělivě čekat a hlídat.:-)

Tyny
8. 2. 2013 / 18:10:18 (před 11 roky)
off

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli by mi někdo nepřeložil pár epizod z pořadu " Inside the Actors Studio " . Pokud ano, byla bych ráda kdybyste se mi ozvali a já vám napsala o jaké epizody přesně jde. Děkuji moc :-).
Po případě pokud o nějakých titulcích již zveřejněných na internetu víte, tak mi prosím dejte vědět. Dík :-)

Tyny.
Retráá
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
8. 2. 2013 / 21:01:59 (před 11 roky)
off

Ahoj, nahrála jsem titulky k nejnovějšímu dílu. Chtěla bych se zeptat jak dlouho může trvat schválení? Myslím, že dost lidí na ně čeká. Díky :)

Retráá