Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, už je odvysíláná 12. epizoda a titulky k 11 ještě nejsou:/. Mohl by je někdo dodat prosím? Děkuji. :)
sizira napsal(a):
Zdravím, už je odvysíláná 12. epizoda a titulky k 11 ještě nejsou:/. Mohl by je někdo dodat prosím? Děkuji. :)
To si si za všetky tie časti nevšimla meno toho, kto tie titulky robí, že by si túto žiadosť adresovala priamo jej? Smutné.
Mummy napsal(a):
To si si za všetky tie časti nevšimla meno toho, kto tie titulky robí, že by si túto žiadosť adresovala priamo jej? Smutné.
Spíš jsem to brala tak, že Lemonie nemá čas.
sizira napsal(a):
Spíš jsem to brala tak, že Lemonie nemá čas.
Lemonie nemá čas, ale pracuje na nich.
Lemonie napsal(a):
Lemonie nemá čas, ale pracuje na nich.
Díky. :)
Dobrý den, chtěl bych se jenom zeptat jestli by jste nemohli udělat překlad k seriálu Dark Oracle- Temná Věštba, kdysi to hrálo na tv stanici Jetix a docela se mi to líbilo jelikož to nikde nemůžu najít v CZ tak sem to chtěl zkusit tady jestli by nešli udělat jenom CZ titulky. Má to celkem 2 série. Děkuji za odpověď.
Nevím, jestli už se to tu neřešilo. Ale neplánuje někdo přidat titulky k Red widow?