Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Halajda napsal(a):
Ještě bych poprosil někoho zodpovědného, aby k té klasické HDTV verzi TCW 1x04 doplnil, že se jedná o REPACK.HDTV.XviD-aAF, já to editovat nemůžu :)
Jinak je to prozatím všechno, pokud budeme mít štěstí, tak se po víkendu objeví 175MB HDTV release epizody 1x13 z kanadské CTV...
Done...
Hledám titulky k seriálu Veritas: The Quest. Běželo to na Primě, ale už je to nějaký rok. Na internetu není možné tyhle titulky sehnat. Kdyby se povedlo budu moooooc vděčná. Díky
monchu napsal(a):
Hledám titulky k seriálu Veritas: The Quest. Běželo to na Primě, ale už je to nějaký rok. Na internetu není možné tyhle titulky sehnat. Kdyby se povedlo budu moooooc vděčná. Díky
Bohužel jsem ho v databázi TKS nenašel.
Pokud mě paměť neklame, na TKS byly titule k pár prvním řadám JAGu... :) Ty bych teď celkem ocenil já.
Halajda napsal(a):
Pokud mě paměť neklame, na TKS byly titule k pár prvním řadám JAGu... :) Ty bych teď celkem ocenil já.
KOukal jsem je tam 6, 7, 8, 10. Ale jen fragmenty, vždycky tak max 3 titulky na sérii.
Too bad... :( Taková vysoká čísla mám ještě velice, velice daleko.
Což takhle nějaká Pohotovost? Ta by se v Knupsyho odkazu našla? :)
Halajda napsal(a):
Což takhle nějaká Pohotovost? Ta by se v Knupsyho odkazu našla? :)
máme k dispozici série 1-4, takže to v nejbližší době nahodím ;-) vydrž :)
prosím o doplnění 3.řady south of nowhere