Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
lukascoolarik napsal(a):
Překládá se na nextweek.cz, aktuálně pátý díl.
což je informace obsažená v těch titulcích. tyhle dotazy nechápu...
lukascoolarik napsal(a):
Překládá se na nextweek.cz, aktuálně pátý díl.
moc děkuji za odpověď :-)
BuBBleS - moc se omlouvám, netrávím u počítače celé dny, všechny titulkářské weby neznám, tady je forum o seriálech, s názvem Titulky - tak mi prostě není vůbec divné, sem vložit dotaz o titulcích, ale příště se tě zeptám než sem něco napíšu... :-)
omnyse napsal(a):
moc děkuji za odpověď :-)
BuBBleS - moc se omlouvám, netrávím u počítače celé dny, všechny titulkářské weby neznám, tady je forum o seriálech, s názvem Titulky - tak mi prostě není vůbec divné, sem vložit dotaz o titulcích, ale příště se tě zeptám než sem něco napíšu... :-)
ten web překladatelů je napsaný v každých titulcích... stačilo by jen na ty překladatele neházet bobek. ale chápu, že většinu diváků zajímají jem ty titulky...
Nerada bych prudila ale jaké úterý je myšleno u titulků k poslednímu dílu Magic City? Jsem docela napnutá jak to dopadne :)
Ahojky , moc bych se chtěla zeptat jestli někdo bude dělat titulky na Capture
Předem děkuji za odpověď :D
Krásný den
Misel napsal(a):
Krásný den
pochybuji, co jsem koukal tak nejsou ani anglicky, takze by se to muselo delat z odposlechu a delat svoje vlastni casovani a to se nikomu nechce. Navic tam neni nic tezkyho, takze titulky nejsou ani potreba. Koukam bez nich a v pohode.
Misel napsal(a):
Krásný den
Ahoj, už delší dobu o tom uvažuju. Jelikož mi sestra včera udělala radost a povedlo se ji po roce a půl najít můj ztracený externí HDD, tak mám i místo na ukládání, tak se po Capture podívám a zkusím se do toho pustit. Jestli ale, jak Mik říká, na tom není nic těžkýho, tak předpokládám, že se ty titulky budou v podstatě překládát samy :D
ahojky , opět otravuji .
Zase mám stupidní otázku . Opět mám na FB stránku na Ravenswood . A tak by mě zajímalo jak to bude s titulky . Někdy je to otravné jak se pořád lidi ptají kdy budou a já nevím co jim říct tak takhle aspoň vždy dám přibližný čas a je to. Teda v mém případě jestli vůbec budou. :D
Třeba i kdo je bude dělat . Moc děkuji za odpověď.
Misel napsal(a):
ahojky , opět otravuji .
Zase mám stupidní otázku . Opět mám na FB stránku na Ravenswood . A tak by mě zajímalo jak to bude s titulky . Někdy je to otravné jak se pořád lidi ptají kdy budou a já nevím co jim říct tak takhle aspoň vždy dám přibližný čas a je to. Teda v mém případě jestli vůbec budou. :D
Třeba i kdo je bude dělat . Moc děkuji za odpověď.
to maj zapsany Veruuuu, Channina