Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Flekynka123 napsal(a):
Ahojky,
ujme se někdo překladu na Black Box?
Já bych do toho šel, ještě lanařím kolegu. :-)
Byla bych a nejen já, ale i další neslyšící fanoušci českých seriálů, neskonale vděčná za jejich otitulkování.
Jedná se zejména o seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě.
TV Nova - archív VOYO se k ničemu nemá, už to 2 roky řeší :-(
Našel by se někdo ochotný?
Zkus teletext stranu 888. Mám takové tušení, že Ulice i Ordinace mají skryté titulky.
medvidecek007 napsal(a):
Zkus teletext stranu 888. Mám takové tušení, že Ulice i Ordinace mají skryté titulky.
Ano mají, to všichni víme. Ale když my ty seriály nestíháme v daný čas sledovat :-( A starší díly si nepřehrajem s titulky :-( Například já v pohodě stíhala první sérii, ale pak se mi změnila pracovní doba a od roku 2012 jsem neviděla ani jeden díl :-( Mým snem je si je přehrát zpětně a s titulkama. Asi zůstane jen u toho snu.
Kahlan napsal(a):
bude niekto prekladať?
Dominion překládají na nextweek.cz.
lukascoolarik napsal(a):
Dominion překládají na nextweek.cz.
super diky,aj som si myslela,len mi nejak nechce načítať stránku tak som sa nemohla uistiť tam preto som sa pýtala =D
bude někdo překládat titulky k Last Ship? Předem díky...;-)
wanilka30 napsal(a):
bude někdo překládat titulky k Last Ship? Předem díky...;-)
Titulky má zabrané uživatelka "Nicholas Monsarrat". Podle ní budou buď dnes večer, popř. zítra. Já osobně doporučuji si počkat, seriál je naprosto bombový. :-)