Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
allyska napsal(a):
prosím o doplnění 3.řady south of nowhere
Osobně mě zajímá spíš DVDrip, který ještě není, TVrip verzí je víc, než dost a jsou dost nekvalitní. Až se objeví zkusím je přečasovat a pak nahodit.
Počítám, že pokud někdo má titulky, tak je to petrSF, který seriál přeložil.
JamesBit007 napsal(a):
Titulky nebyly nikdy zcela úplný, nějaké jsem ještě k tradičním přeložil a bylo by docela fajn, aby byl tehle výborný seriál celý český.
4 CZ série a 5 SK sérií. Zkusím na to mrknout během dneška nebo zítřka.
allyska napsal(a):
prosím o doplnění 3.řady south of nowhere
Doplnil jsem celou 3.řadu, použil jsem verze titulků na ripy, které mám k dispozici. Jiné verze a titulky na webizody (poslední dvě na seriál navazují a dokončují ho) kdyžtak na stránkách. Možnost titulků pro bonusy tu nevidím ;)
petrSF napsal(a):
Doplnil jsem celou 3.řadu, použil jsem verze titulků na ripy, které mám k dispozici. Jiné verze a titulky na webizody (poslední dvě na seriál navazují a dokončují ho) kdyžtak na stránkách. Možnost titulků pro bonusy tu nevidím ;)
moc dík:)
Halajda napsal(a):
Což takhle nějaká Pohotovost? Ta by se v Knupsyho odkazu našla? :)
co jsme měli, to jsem nahodil :)
Nebyly by title k tomuhle skvelemu serialu??? Po Life On Mars je strasne shanim.
Co by mě zajímalo za titulky, to je třeba Everybody Hates Chris a King of the Hill. Jsou to dva skvělé seriály, které běží už strašně dlouho, ale nikdo si jich tu evidentně nevšímá...
Nejsem si jist ale mam takove tuseni ze na titulkykserialum byly nejake title k serialu
Young Indiana Jones Chronicles
tak kdyby byly byl bych rad.
nebyli by titulky na Pushing Daisies 2.serii? ja nasel titulky jen na 4 dily a pak na zbytek rady se uz nejak zapomelo a tu je uz pekna doba co to bylo vysilano tak kdyby je nahodou nekdo mel
Za Pushing Daisies se také přimlouvám...please