Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o titulky ke druhé řadě seriálu Wentworth.
STOUPA napsal(a):
Prosím o titulky ke druhé řadě seriálu Wentworth.
EDNA
prosím mohl by někdo udělat titulky na seriál Sons of liberty, děkuji moc
Dopřeloží někdo, prosím, Hot in Cleveland?
Též se přimlouvám za Hot in Cleveland,po pěti přeložených sériích by si to seriál zasloužil.Překlad se zasekl u S05E19 a ted běží šestá,závěrečná.Najde se někdo?
Plánujete někdo Fortitude?
Bude někdo překládat? Vim, že ještě nevyšel ani první díl, ale jsem zvědavá :-)
Už je venku všech deset dílů, tak se jen skromně ptám, jestli někdo uvažuje o titulkách :-) Na první díl jsou, díky !!
ševča napsal(a):
To je správná sekce.
Přes co to přehráváš? Na takové seriály doporučuju BS Player. Oni ho ti zkušenější uživatelé nemají moc rádi, ale on má jednu šikovnou věc, kterou jiné, pokud vím nemají. Pokud k videu nemáš titulky, prohledá tři titulkové databáze a nabídne ti padnoucí titulky v předem zvolených jazycích. Nemusí to ale být titulky jen na stránky úmyslně nahrané. Pokud něco sleduješ přihlášená na net, titulky si to nahraje do své databáze. Protože je BS Player celkem často používaný, občas se dají sahnat titulky, které jinde už třeba nejsou, protože autor trval na uveřejnění jen na jednom webu, který už dávno nefunguje. On totiž třeba někdo vytáhl externí disk, díl si přes BS Player pustil... Kromě anglických titulek k asijským seriálům se mi ještě nestalo, že by titulky existovaly a 24 hodin po svém zveřejnění je BS Player už nenabízel.
Díky za radu, možná si BS Player stáhnu. Já používám Pot Player a patrně ani z poloviny nevyužívám všechny funkce, kterými je vybaven. Ve finále jsem však zjistila, že jsem si ten seriál stáhla v příšerné kvalitě, takže samotné titulky teď řešit nebudu. Nu což, třeba se dočkám opakování v televizi.