Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj , nevíte jestli budou titulky k druhé řadě seriálu Finding carter ?
Neplánujete někdo dělat titulky k seriálu Nahsville? Meimei se na ně v půlce série vyprdla a až před 3 dny dala vědět, že s překladem úplně končí(asi po 2 měsících čekání).
Michell napsal(a):
Neplánujete někdo dělat titulky k seriálu Nahsville? Meimei se na ně v půlce série vyprdla a až před 3 dny dala vědět, že s překladem úplně končí(asi po 2 měsících čekání).
Akorát se to řešilo přímo v podfóru seriálu.
...pokud by někdo chtěl spáchat dobrý skutek a dodat titulky k pátému dílu seriálu "Pomsta - s.r.n. - jde o díl "Justice" - tak si získá zásluhy o lidstvo a moji nehynoucí přízeň...díky...
Plánuje někdo dělat titulky k The Messengers?
Tak koukám, že na titulkách už dělají ScaryX, Matthew94 a LadyAlex, díky lidi.
Titulky jsou jenom do 9.dílu.Je to super seriál a uvítala by jsem další titulky.Děkuji.
Když se podíváš přímo na web k seriálu, tak se dozvíš, že ty titulky začali dělat nedávno. Dělají je, ale ne tak rychle, jak jsme asi zvyklí. Osobně jsem přešla na anglické a jazyk není tak složitý, že by na to člověk musel umět super dobře anglicky. Pokud aspoň trochu umíš, zvládneš to.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo náhodou neplánuje dodělat titulky k Happyland? Má to osm epizod a titulky jsou jen ke dvěma.
Raduš napsal(a):
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo náhodou neplánuje dodělat titulky k Happyland? Má to osm epizod a titulky jsou jen ke dvěma.
Vzhledem k tomu, že seriál byl ukončen brzy a reakce na něj to byly spíš ve stylu "je to brak", tak si myslím, že nebudeš mít štěstí. Já to ale viděla a angličtina tam není moc těžká.