Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Freeman001 napsal(a):
Hezký den, chystá se, prosím, někdo překládat tuto minisérii? Six 2016
Děkuju
Noo, ono by bolo dobré, keby najprv vyšiel nejaký rip, potom sa uvidí. :) Ja na to už netrpezlivo čakám (#NáhradaZaStrikeBack), ale stále to nikto nevydal... Aspoň teda myslím... Ak niekto nájde, tak dajte vedieť. :)) Možno niekoho práve pilot a skuknutie epky naláka k prekladu... Ak vôbec bude nejaký rip, nieto ešte anglické titulky. :DDD
inekafe napsal(a):
Noo, ono by bolo dobré, keby najprv vyšiel nejaký rip, potom sa uvidí. :) Ja na to už netrpezlivo čakám (#NáhradaZaStrikeBack), ale stále to nikto nevydal... Aspoň teda myslím... Ak niekto nájde, tak dajte vedieť. :)) Možno niekoho práve pilot a skuknutie epky naláka k prekladu... Ak vôbec bude nejaký rip, nieto ešte anglické titulky. :DDD
Ano ano, taky po něm dnes neúspěšně pátrám, utěšuju se tím, že naděje umírá poslední :) a koukám, že máme podobnou motivaci aneb Strike back chybí :)
inekafe napsal(a):
Tak teď jsem našel, že premiéru to bude mít 18. října, nikoli 18. července.
Freeman001 napsal(a):
Herdek filek! Tak to s nami pekne vypiekli. :DD
Freeman001 napsal(a):
Na pogdesign nemají přesná data, už se mi nespočetněkrát stalo, že to, co tam bylo napsáno, byl nesmysl. Hledala jsem a našla, že seriál byl odsunutý na podzim bez konkrétního data. Prý k tomu není žádný vážný důvod, takže ti, co se těší, se nemusí bát. Jde o to, že tam vyměnili představitele jedné z hlavních rolí. Joe Manganiello od seriálu z rodinných důvodů odešel a byl nahrazen Waltonem Gogginsem. Stihl ale už natočit několik scén, které se teď musí přetočit, takže se celá produkce protáhne. Proto to odložili na později, aby měli tvůrci čas na kvalitní přípravu :)
https://www.serialzone.cz/serial/victoria/
chytí sa niekto prekladu?
Viktorii bude pravděpodobně překládat neXtWeek, když to postovali na FB.
Ahoj , chtěla jsem se zeptat jsem u tohle seriálu nová nedávno jsem dokoukala S2 ( bylo to česky ) a tak jsem si stáhla už S3 ty první dvě episody co vyšli
a koukám na titulky že tam je pouze S1
bude někdo dělat titulky na tenhle seriál ? nebo kde je najdu ?
Moc děkuji .
Misel napsal(a):
Ahoj , chtěla jsem se zeptat jsem u tohle seriálu nová nedávno jsem dokoukala S2 ( bylo to česky ) a tak jsem si stáhla už S3 ty první dvě episody co vyšli
a koukám na titulky že tam je pouze S1
bude někdo dělat titulky na tenhle seriál ? nebo kde je najdu ?
Moc děkuji .
Druhá řada je k sehnání na titulky.com nebo neXtWeek.cz, ale do třetí série se Araziel (zatím) nepustil; netuším, zda to má v plánu.