Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
jo ty by se mi taky libili ale na zacatku diskuze je ze se zde maj psat starsi serialy na ktery byli titulky na jinem vebu a kdyz ted vysel druhy dil tak asi tezko na nej tam budou titulky to chce napsat spise na titulky com a tam si dat zadost nebo jestli setady nachazi nejakea diskuze na titulky novinek treba takovy listener a the beast taky zaboha nikde nemaj titulky
Zdravím,
jsem už zoufalý, protože i když jsem se snažil, jak se dalo, tak nemůžu nikde najít EN titulky k Da Ali G Show season 2. Ono totiž asi ani nejsou na netu:-D, takže proč to sem vlastně píšu:-D
Našel jsem akorát polské titulky, takže jestli zde někdo umí polsky, byl bych velice zavázán, kdyby se mnou navázal spolupráci.
A pokud ne, jsou zde určitě masivní znalci titulek a teoreticky by je mohli odněkud vyštrachat, ale nevěřím tomu.
Už jsem se zkoušel ptát hodně lidí, prohledávat internet, dokonce jsem využil i mých blízkých kontaktů (boyakasha.co.uk admin), ale nikde mi nepomohli, takže se obracím už tady. Když už tu takové téma je, že....
Tak tedy díky za pomoc
existují titulky k psych 3. řadě? a jestli ne, chystá se to někdo překládat?
na titulkách.com jsou titulky k druhému a k třetímu i čtvrtému dílu na Roommates
Má cenu sem házet titulky na webizody? Konkrétně mi jde o South of Nowhere ;), kde byla od 2.série každá epizoda doplněna dvouminutovou webizodou, přičemž poslední webizoda se odehrává 5 let po finále seriálu a vlastně celý příběh završuje, tedy je přímo klíčová. Vzhledem k infu výše by šlo titulky pro webizody strkat pod normální čísla epizod s tím, že by se do poznámky připsalo, že jsou na příslušnou webizodu. Mám to udělat, nebo by pak vznikl chaos? :D
petrSF napsal(a):
Má cenu sem házet titulky na webizody? Konkrétně mi jde o South of Nowhere ;), kde byla od 2.série každá epizoda doplněna dvouminutovou webizodou, přičemž poslední webizoda se odehrává 5 let po finále seriálu a vlastně celý příběh završuje, tedy je přímo klíčová. Vzhledem k infu výše by šlo titulky pro webizody strkat pod normální čísla epizod s tím, že by se do poznámky připsalo, že jsou na příslušnou webizodu. Jám to udělat, nebo by pak vznikl chaos? :D
Jestli to přímo navazuje až váše se k tomu dílu, tak si myslím, že to je celkem rozumný řešení.
Jiří Křivohlávek napsal(a):
Budou i titulky k dalším dílům???
zatim jsou jen na 9 dilu a na dalsi budou asi zacatkem prazdnin mozna driv, dotycny co je delal ted je nadovoleny a pak ma zkousky teda myslim ze to tak rikal