Diskuzní fórum

Titulky, po nichž toužíte

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Morpheus88
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
23. 7. 2009 / 12:39:58 (před 15 roky)
off
BMAJTZ napsal(a):

Nebyly by title k tomuhle skvelemu serialu??? Po Life On Mars je strasne shanim.

V databázi tks jsem našel jen ENG title na první sérii. Žádné české.

J. R. R. Tolkien: Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
Morpheus88
23. 7. 2009 / 12:52:58 (před 15 roky)
off
Maxman2000 napsal(a):

Co by mě zajímalo za titulky, to je třeba Everybody Hates Chris a King of the Hill. Jsou to dva skvělé seriály, které běží už strašně dlouho, ale nikdo si jich tu evidentně nevšímá...

Nahrál jsem k Everybody Hates Chris SK titulky k první a druhé řadě, co byly součástí TKS.net. Zbytek si musíte zařídit, poshánět a uploadnout vy.

King of the hill v databázi TKS není.

J. R. R. Tolkien: Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.
Morpheus88
23. 7. 2009 / 12:55:16 (před 15 roky)
off
BMAJTZ napsal(a):

Nejsem si jist ale mam takove tuseni ze na titulkykserialum byly nejake title k serialu

Young Indiana Jones Chronicles

tak kdyby byly byl bych rad.

Bohužel nic jsem v databázi tks nenašel.

Morpheus88
23. 7. 2009 / 12:56:22 (před 15 roky)
off
Mik napsal(a):

nebyli by titulky na Pushing Daisies 2.serii? ja nasel titulky jen na 4 dily a pak na zbytek rady se uz nejak zapomelo a tu je uz pekna doba co to bylo vysilano tak kdyby je nahodou nekdo mel

Bohužel. V databázi TKS je jen první série a ještě ve zvláštní formátu. Není čas převádět do jiného, takže sehnat a uploadnout.

takuto87
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
23. 7. 2009 / 17:39:48 (před 15 roky)
off
Morpheus88 napsal(a):

Bohužel. V databázi TKS je jen první série a ještě ve zvláštní formátu. Není čas převádět do jiného, takže sehnat a uploadnout.

Nejde o žádný zvláštní formát, ale o ASS. Advanced SubStation Alpha, velice kvalitní formát, protože umožňuje pokročilé formátování textu, změny barev, pozicování apod. Každý normální přehrávač typu KMPlayer, VLC a Media Player Classic s ním nemá problém. Jinak na Pushing Daisies jsou velmi dobré SK titulky.

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 7. 2009 / 18:25:46 (před 15 roky)
off
takuto87 napsal(a):

Nejde o žádný zvláštní formát, ale o ASS. Advanced SubStation Alpha, velice kvalitní formát, protože umožňuje pokročilé formátování textu, změny barev, pozicování apod. Každý normální přehrávač typu KMPlayer, VLC a Media Player Classic s ním nemá problém. Jinak na Pushing Daisies jsou velmi dobré SK titulky.

takový formát bych možná toleroval na manga filmy, tam jsou na tenhle formát ty lidi trochu ulítlí, hrajou si s efektama apod. u ostatních seriálů je to zvěrstvo a prostě to není standard...

Morpheus88
23. 7. 2009 / 18:31:52 (před 15 roky)
off
takuto87 napsal(a):

To je sice možné, ale já preferuji srt nebo sub. Ostatní úpravy a formáty si můžete dělat sami. Tady ale ne.

edit: SK titulky k Pushing Daisies nahrány.

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 7. 2009 / 18:42:45
Alisa
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
21. 8. 2009 / 13:30:06 (před 15 roky)
off

Ahoj všem, nemáte někdo titulky k seriálu Deník zasloužilé matky?? Nebo nevíte, kde bych je mohla stáhnout? Moc prosím, aby mi někdo odpověděl, jsem už zoufalá, všude je hledám a nikde je nemůžu najít. Předem díky za odpověď....zatím papa :-)

Morpheus88
23. 8. 2009 / 11:31:19 (před 15 roky)
off
Alisa napsal(a):

Ahoj všem, nemáte někdo titulky k seriálu Deník zasloužilé matky?? Nebo nevíte, kde bych je mohla stáhnout? Moc prosím, aby mi někdo odpověděl, jsem už zoufalá, všude je hledám a nikde je nemůžu najít. Předem díky za odpověď....zatím papa :-)

Bohužel v archivu TKS nic :o))

BMAJTZ
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
27. 8. 2009 / 10:15:12 (před 15 roky)
off

Nebyly by title k 

Star Trek - The Next Generation

a hlavne potom

Star Trek - The Animated Series

????