Diskuzní fórum
Ahoj. Už od rána si nemůžu tipnout ve hře Postergame. Když napíšu do volného pole název seriálu a dám OK, tip se neuloží. Co mám dělat?
Zkoušela jsem se přihlásit z jiného PC, několikrát jsem se ohlásila a zase přihlásila, dokonce jsem se znovu přihlásila až po několika hodinách, ale stále nic. Poradíte mi?
Díky
Co zkusit jiný prohlížeč? A nebo mě napadá, jestli píšeš správně název seriálu, resp. jestli ho vybereš z nabídky, která by ti měla vyjet po pár písmenech... chápeš, co myslím...
Jo a asi by tohle téma chtělo přejmenovat, jedno s názvem "Postergame" už tady někde je. Třeba "Postergame - dotaz".
Určitě zkus jiný prohlížeč, mě se to taky stává, takže vždycky zkusím chrom a je to v pohodě.
Tak to tu po 10 letech trochu provětrám... :) Už několikrát se mi u minulého kola postergame zobrazila hláška '...za to ti náleží 'nic' kreditů.' Díky předem za opravu.
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Tak to tu po 10 letech trochu provětrám... :) Už několikrát se mi u minulého kola postergame zobrazila hláška '...za to ti náleží 'nic' kreditů.' Díky předem za opravu.
Je v pořadí. Bohužel chyba je akumulovaná a je potřeba obezřetný zpětný přepočet, což značně znaročňuje a prodlužuje opravu.
Taktéž by mělo být opraveno, uvidíme v pondělí. Se blbě testuje, když se to spouští jen jednou týdně. :D
Fruiko napsal(a):
Taktéž by mělo být opraveno, uvidíme v pondělí. Se blbě testuje, když se to spouští jen jednou týdně. :D
Díky, u zadání z minulého týdne už to počet kreditů píše. :)
U aktuálně vyhodnoceného ale bohužel nikoliv; bez napsané odměny a vynulované statistiky.
JindNovo napsal(a):
U aktuálně vyhodnoceného ale bohužel nikoliv; bez napsané odměny a vynulované statistiky.
Já to mám úplně v pořádku, mrkni se znova.