Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj. Už od rána si nemůžu tipnout ve hře Postergame. Když napíšu do volného pole název seriálu a dám OK, tip se neuloží. Co mám dělat?
Zkoušela jsem se přihlásit z jiného PC, několikrát jsem se ohlásila a zase přihlásila, dokonce jsem se znovu přihlásila až po několika hodinách, ale stále nic. Poradíte mi?
Díky
Co zkusit jiný prohlížeč? A nebo mě napadá, jestli píšeš správně název seriálu, resp. jestli ho vybereš z nabídky, která by ti měla vyjet po pár písmenech... chápeš, co myslím...
Jo a asi by tohle téma chtělo přejmenovat, jedno s názvem "Postergame" už tady někde je. Třeba "Postergame - dotaz".
Určitě zkus jiný prohlížeč, mě se to taky stává, takže vždycky zkusím chrom a je to v pohodě.
Tak to tu po 10 letech trochu provětrám... :) Už několikrát se mi u minulého kola postergame zobrazila hláška '...za to ti náleží 'nic' kreditů.' Díky předem za opravu.
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Tak to tu po 10 letech trochu provětrám... :) Už několikrát se mi u minulého kola postergame zobrazila hláška '...za to ti náleží 'nic' kreditů.' Díky předem za opravu.
Je v pořadí. Bohužel chyba je akumulovaná a je potřeba obezřetný zpětný přepočet, což značně znaročňuje a prodlužuje opravu.
Taktéž by mělo být opraveno, uvidíme v pondělí. Se blbě testuje, když se to spouští jen jednou týdně. :D
Fruiko napsal(a):
Taktéž by mělo být opraveno, uvidíme v pondělí. Se blbě testuje, když se to spouští jen jednou týdně. :D
Díky, u zadání z minulého týdne už to počet kreditů píše. :)
U aktuálně vyhodnoceného ale bohužel nikoliv; bez napsané odměny a vynulované statistiky.
JindNovo napsal(a):
U aktuálně vyhodnoceného ale bohužel nikoliv; bez napsané odměny a vynulované statistiky.
Já to mám úplně v pořádku, mrkni se znova.