Diskuzní fórum

Přihlášení

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
1. 5. 2015 / 16:51:53 (před 9 roky)
off

Někdy vypnu, někdy režim spánku, někdy jen nechám pauznutý video.
Kdyby to dělalo pořád nebo to dědalo všude, tak bych to pochopil, ale že to děla jen na týhle stránce a navíc jen při prvním spuštění, tak tomu nerozumím.
Navíc mě to štve, protože nemůžu sledovat kolik mám přihlášení v řadě a to jsem si řikal, že si oslavím 1111 přihlášení.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
1. 5. 2015 / 18:47:20 (před 9 roky)
off

No mně to delá vždy, když vypnu prohlížeč. A přesně, jen tu. Nevím, čím to je, zkoušela jsem všechno možné. Na fóru Mozilly mi poradili obnovit Firefox. Tím se vymaže všechno nastavení. Opravdu to pomohlo, ale vydrželo to jen asi 2x, pak to bylo zase zpátky.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
1. 5. 2015 / 21:26:30 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

No mně to delá vždy, když vypnu prohlížeč. A přesně, jen tu. Nevím, čím to je, zkoušela jsem všechno možné. Na fóru Mozilly mi poradili obnovit Firefox. Tím se vymaže všechno nastavení. Opravdu to pomohlo, ale vydrželo to jen asi 2x, pak to bylo zase zpátky.

Souhlas, je to prohlížečem. Tohle a pak neustálé zamrzání a pády mě donutily vystřídat prohlížeč. Doporučuji to samé.

And when my time is up, have I done enough?
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
2. 5. 2015 / 09:58:39 (před 9 roky)
off

Já ale zůstanu přihlášen i když vypnu prohlížeč, prostě první zapnutí stránek v dnu a jsem odhlášen. Když zapnu stránky kdykoliv potom, tak už jsem přihlášen i když jsem vypl pc nebo jen prohlížeč.

Exredaktorka
2. 5. 2015 / 10:00:34 (před 9 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Souhlas, je to prohlížečem. Tohle a pak neustálé zamrzání a pády mě donutily vystřídat prohlížeč. Doporučuji to samé.

Tak s tím dalším jsem nikdy problémy neměla. Já mám Firefox nejradši, protože je ze všech nejpřizpůsobivější. Upravit se tam dá prakticky cokoliv. Nerada něco měním, takže s každou aktualizací vždycky stáhnu nějaký dopněk, který mi všechno vrátí do původního stavu. Asi v 15 mi kamarádka poradila přejít z IE na Firefox kvůli panelům. Zvykla jsem si na něj, a i když jsem měla Operu i Chrome, tak mi nic nesedělo jak Firefox. Nehledě na to, že s mými 22 000 záložek bych bez firefoxového správce záložek nepřežila.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
2. 5. 2015 / 10:06:56 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

...22 000 záložek...

Doslova alebo obrazne? :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Exredaktorka
2. 5. 2015 / 10:22:45 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Doslova alebo obrazne? :D

No, bývalo to doslova, ale jak mi přeinstalovávali noťas, tak mi je nezálohovali, jak slíbili, a já jsem to neuměla, tak jsem si je jako pojistku jen zkopírovala do wordu, tak jsem je musela nahrávat zpátky ručně. Proběhla redukce, silná redukce, protože mi to trvalo cca 4 měsíce, tak jich bylo jen asi 10 000. To bylo někdy v únoru. Za ty dva měsíce už jich skoro další 1 000 přibyl, takže to doslova považuju jen za otázku času.

inekafe
2. 5. 2015 / 10:43:28 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

No, bývalo to doslova, ale jak mi přeinstalovávali noťas, tak mi je nezálohovali, jak slíbili, a já jsem to neuměla, tak jsem si je jako pojistku jen zkopírovala do wordu, tak jsem je musela nahrávat zpátky ručně. Proběhla redukce, silná redukce, protože mi to trvalo cca 4 měsíce, tak jich bylo jen asi 10 000. To bylo někdy v únoru. Za ty dva měsíce už jich skoro další 1 000 přibyl, takže to doslova považuju jen za otázku času.

Oh... I see now...

Exredaktorka
2. 5. 2015 / 12:48:08 (před 9 roky)
off
inekafe
2. 5. 2015 / 13:09:27 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Ptal ses?

To síce hej, ale dúfal som, že správna bude tá druhá možnosť. :D Ja mám niečo málo cez 10 záložiek a už to ma štve, pretože ich nevidím v tom zozname všetky naraz. :D Takže si asi vieš predstaviť, prečo som stratil "reč". Btw. mne sa páči možnosť synchronizácie Firefoxu, stačí si zadať svoj mail a vytvoriť heslo a dať si prehliadač "synchronizovať" a nabudúce, ak by ti aj preinštalovali celý Windows čistou inštaláciou, tak nič nestratíš, pretože sa v Mozille iba prihlásiš na svoj účet a všetky veci sa ti spätne zosynchronizujú. Heslá, záložky, história prehliadania, nastavenia, etc. :)