Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Musím se přidat do diskuze, na ševču sice asi nemám, ale taky jsem měla hodně záložek a používala jsem jen pár. Nedávno jsem o ně vlastní chybou přišla a zjistila, že mi to vlastně vůbec nevadí :D. Ale co jsem vlastně chtěla. Tento týden jsem si všimla nové vychytávky u Opery. Jak už to tak bývá, jsem na více místech najednou, takže mám otevřených mnoho oken. I když se to snažím korigovat, je jich moc a určitě se také někomu stalo, že se náhle ozval zvuk a člověk pak nevěděl z jaké záložky to jde. Tak u nové Opery se na kraji ozvučeného okna objeví malá animace ekvalizéru. Fakt praktická věc. A má další funkce, bez kterých bych se neobešla. S Operou jsem spokojená už více než 10 let. Jak se říká, jsem jako doma.
S trápením s (ne)přihlašováním vám nepomůžu, protože to nepoužívám.
inekafe napsal(a):
To síce hej, ale dúfal som, že správna bude tá druhá možnosť. :D Ja mám niečo málo cez 10 záložiek a už to ma štve, pretože ich nevidím v tom zozname všetky naraz. :D Takže si asi vieš predstaviť, prečo som stratil "reč". Btw. mne sa páči možnosť synchronizácie Firefoxu, stačí si zadať svoj mail a vytvoriť heslo a dať si prehliadač "synchronizovať" a nabudúce, ak by ti aj preinštalovali celý Windows čistou inštaláciou, tak nič nestratíš, pretože sa v Mozille iba prihlásiš na svoj účet a všetky veci sa ti spätne zosynchronizujú. Heslá, záložky, história prehliadania, nastavenia, etc. :)
To ani neznám. Příště využiju.
Tak víš jak. Dřív jsem zapla počítač, prošla stránky, na které denně chodím, a trvalo mi nejdřív dvě hodiny, pak čím dál víc, než jsem si prošla všechny články, co mě zajímaly. Tak jsem si je začala dávat do záložek, že se na ně podívám, až budu mít čas. Ale nestihnu si jich přečít denně tolik, kolik si jich tam dám, tak se mi kupí. A za ty roky... Kromě třeba věcí, ke kterým se chci vrátit.