Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
https://www.victoriabowling.cz/vecirky-oslavy/
S jídlem je to horší, ale je to v pěší vzdálenosti na Hlavák a Florenc.
Kdyžtak se dá objednat pizza, venku jsou kebaby, večerky nebo ten rautík. :D
Pamatuju si, že když se povede, že je přední kuželka barevná a vy dáte strike, tak je panák zdarma.
Laser game by me bavila, ale chce to pro mimoprazsky mozna lepsi umisteni. Victoria nevypada spatne, najist se muzem pred a po. Jmenovky u me podporu nenajdou. :-D
Anetka888 napsal(a):
Laser game by me bavila...
V Brně to tenkrát byla prdel. Blbý je, že se "odvaří" oblečení a chce to sprchu.
No nejlepším místem je rozhodně tohle :))
Jednak tam mají super dráhy, zároveň tam není řev + prakticky naproti je krásná hospoda, kde výborně vaří + prakticky vedle je taneční klub pro maniaky, co hodlají kalit do rána. Vše v docházkové vzdálenosti od metra linky C nádraží Holešovice, což je 2 stanice od Florence ;)
web podniku - bowling
web restaurace u Holiše
web Mecca klubu
Wtf, kdo kdy chtěl kalit do rána, já se spíš chtěla nějak zázračně teleportovat do svý postele o.O.
megawir: pizza nebo panini taky stačí.
Já mám spíš obavy ohledně datumu. Prosinec je nejhorší měsíc na sraz bych řekla. My míváme třeba firemní vánoční večírek a většinou to vychází kolem tohohle data, to by byl problém. A naše zdravé jádro ze cwzone se na tento datum rozpadá. A sraz bez channiny, to je problém. :-D Veruuuu taky prd a já půjdu na ten firemní večírek, kdyby se to krylo. :(
Drunk_Queen napsal(a):
Wtf, kdo kdy chtěl kalit do rána, já se spíš chtěla nějak zázračně teleportovat do svý postele o.O.
Vždycky jsou lidi, co jedou až do rána a pak rovnou sedají na busy a vlaky domů...
Anetka888 napsal(a):
megawir: pizza nebo panini taky stačí.
Já mám spíš obavy ohledně datumu. Prosinec je nejhorší měsíc na sraz bych řekla. My míváme třeba firemní vánoční večírek a většinou to vychází kolem tohohle data, to by byl problém. A naše zdravé jádro ze cwzone se na tento datum rozpadá. A sraz bez channiny, to je problém. :-D Veruuuu taky prd a já půjdu na ten firemní večírek, kdyby se to krylo. :(
Ono to možná i kvůli tomuhle padne až na leden, si říkám, protože třeba u mě je listopad naprosto zabitej a je pravda, že prosinec nebude vyhovovat asi spoustě lidí...
Možná by bylo lepší to nelámat přes koleno a nechat to na klídek v lednu...
Nebylo by od věci zhotovit/uveřejnit anketu(y) a v ní by mohla regally navrhnout několik termínů, skvělý a jednoduchý nástroj je DOODLE.
Bez problémů je možné navrhnout několik dat (nebo interval) a možné časy začátku. Šlo by tak vybrat termín (měsíc/datum)/čas, který by vyhovoval co nejvíce lidem.
Ostatně výběr místa z navržených by šel řešit obdobně. Bylo by to praktické a demokratické současně :-)
Stejně, jako Anetka888 se přimlouvám za dřívější datum - nejen proto, že bude prosinec časově problematický (Vánoce za humny), ale také bude hnusná kosa. Škoda, že je již teplé počasí pryč, ale stále ještě nejsou mrazy!
_-0-_ napsal(a):
ale stále ještě nejsou mrazy!
Tak zima je to nejmenší, na tu se dá oblíknout. :)
Leden by byl lepší, to jo. Zima se dá přežít, mám novej zimní kabát, třeba ho využít. :D