Diskuzní fórum

SZcon? Kdy a kde?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
17. 10. 2018 / 23:11:11 (před 6 roky)
off

https://www.victoriabowling.cz/vecirky-oslavy/

S jídlem je to horší, ale je to v pěší vzdálenosti na Hlavák a Florenc.
Kdyžtak se dá objednat pizza, venku jsou kebaby, večerky nebo ten rautík. :D
Pamatuju si, že když se povede, že je přední kuželka barevná a vy dáte strike, tak je panák zdarma.

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
17. 10. 2018 / 23:31:32 (před 6 roky)
off

Laser game by me bavila, ale chce to pro mimoprazsky mozna lepsi umisteni. Victoria nevypada spatne, najist se muzem pred a po. Jmenovky u me podporu nenajdou. :-D

"Let's put a smile on that face!"
Editováno: 2x | Naposledy: 17. 10. 2018 / 23:33:02
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
18. 10. 2018 / 11:34:33 (před 6 roky)
on
Anetka888 napsal(a):

Laser game by me bavila...

V Brně to tenkrát byla prdel. Blbý je, že se "odvaří" oblečení a chce to sprchu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
19. 10. 2018 / 10:53:21 (před 6 roky)
off

No nejlepším místem je rozhodně tohle :))
Jednak tam mají super dráhy, zároveň tam není řev + prakticky naproti je krásná hospoda, kde výborně vaří + prakticky vedle je taneční klub pro maniaky, co hodlají kalit do rána. Vše v docházkové vzdálenosti od metra linky C nádraží Holešovice, což je 2 stanice od Florence ;)

web podniku - bowling
web restaurace u Holiše
web Mecca klubu

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Editováno: 2x | Naposledy: 19. 10. 2018 / 10:57:43
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
19. 10. 2018 / 12:44:56 (před 6 roky)
off

Wtf, kdo kdy chtěl kalit do rána, já se spíš chtěla nějak zázračně teleportovat do svý postele o.O.

Anetka888
19. 10. 2018 / 16:51:59 (před 6 roky)
off

megawir: pizza nebo panini taky stačí.

Já mám spíš obavy ohledně datumu. Prosinec je nejhorší měsíc na sraz bych řekla. My míváme třeba firemní vánoční večírek a většinou to vychází kolem tohohle data, to by byl problém. A naše zdravé jádro ze cwzone se na tento datum rozpadá. A sraz bez channiny, to je problém. :-D Veruuuu taky prd a já půjdu na ten firemní večírek, kdyby se to krylo. :(

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
19. 10. 2018 / 18:33:30 (před 6 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Wtf, kdo kdy chtěl kalit do rána, já se spíš chtěla nějak zázračně teleportovat do svý postele o.O.

Vždycky jsou lidi, co jedou až do rána a pak rovnou sedají na busy a vlaky domů...

Anetka888 napsal(a):

megawir: pizza nebo panini taky stačí.

Já mám spíš obavy ohledně datumu. Prosinec je nejhorší měsíc na sraz bych řekla. My míváme třeba firemní vánoční večírek a většinou to vychází kolem tohohle data, to by byl problém. A naše zdravé jádro ze cwzone se na tento datum rozpadá. A sraz bez channiny, to je problém. :-D Veruuuu taky prd a já půjdu na ten firemní večírek, kdyby se to krylo. :(

Ono to možná i kvůli tomuhle padne až na leden, si říkám, protože třeba u mě je listopad naprosto zabitej a je pravda, že prosinec nebude vyhovovat asi spoustě lidí...
Možná by bylo lepší to nelámat přes koleno a nechat to na klídek v lednu...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
19. 10. 2018 / 18:40:57 (před 6 roky)
off

Nebylo by od věci zhotovit/uveřejnit anketu(y) a v ní by mohla regally navrhnout několik termínů, skvělý a jednoduchý nástroj je DOODLE.

Bez problémů je možné navrhnout několik dat (nebo interval) a možné časy začátku. Šlo by tak vybrat termín (měsíc/datum)/čas, který by vyhovoval co nejvíce lidem.

Ostatně výběr místa z navržených by šel řešit obdobně. Bylo by to praktické a demokratické současně :-)

Stejně, jako Anetka888 se přimlouvám za dřívější datum - nejen proto, že bude prosinec časově problematický (Vánoce za humny), ale také bude hnusná kosa. Škoda, že je již teplé počasí pryč, ale stále ještě nejsou mrazy!

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 10. 2018 / 18:43:52
xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
19. 10. 2018 / 20:10:41 (před 6 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

ale stále ještě nejsou mrazy!

Tak zima je to nejmenší, na tu se dá oblíknout. :)

Anetka888
20. 10. 2018 / 20:51:09 (před 6 roky)
off

Leden by byl lepší, to jo. Zima se dá přežít, mám novej zimní kabát, třeba ho využít. :D