Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
V zimě trpí kuřáci, jsouce potupně vyháněni na mráz (patřím mezi ně).
Kromě toho by bylo fakt nejlepší (jjj, opět se vnucuji), kdyby někdo z Olympu uveřejnil anketu - ta je předpokladem nejvyšší možné účasti. Dal by se tak optimalizovat měsíc/datum(zejména den v týdnu)/hodina začátku. Tolik práce s jejím vytvořením není :-)
_-0-_ napsal(a):
V zimě trpí kuřáci, jsouce potupně vyháněni na mráz (patřím mezi ně).
Kromě toho by bylo fakt nejlepší (jjj, opět se vnucuji), kdyby někdo z Olympu uveřejnil anketu - ta je předpokladem nejvyšší možné účasti. Dal by se tak optimalizovat měsíc/datum(zejména den v týdnu)/hodina začátku. Tolik práce s jejím vytvořením není :-)
myslím, že ragelly ví, jak se dělá anketa, několikrát se už takhle o datu SZconu rozhodovalo :)
mně prosinec teda taky moc nevyhovuje a leden je ještě horší (zkouškové). A na přelomu je pak Pragoffest..
Dřív než v prosinci by to být nemohlo kvůli tomu, že budeme mít nové tričko, které Roman aktuálně dokončuje :) Tak aby byl čas na objednávky a výrobu.
Evča má pravdu, že v lednu bude zkouškové, což se moc nehodí, a prosinec jak říkáte bude taky dost nabitý pro každého. Tak to asi necháme zase na léto :D Případně na jaro, než začne období dovolených.
ragelly napsal(a):
Tak to asi necháme zase na léto :D Případně na jaro, než začne období dovolených.
To zní rozumně. :)
ragelly napsal(a):
Dřív než v prosinci by to být nemohlo kvůli tomu, že budeme mít nové tričko, které Roman aktuálně dokončuje :) Tak aby byl čas na objednávky a výrobu.
Evča má pravdu, že v lednu bude zkouškové, což se moc nehodí, a prosinec jak říkáte bude taky dost nabitý pro každého. Tak to asi necháme zase na léto :D Případně na jaro, než začne období dovolených.
sejdeme se na apríla :p :))
ragelly napsal(a):
Proč nezveřejníš anketu, aby bylo zřejmé, jaký měsíc (datum) by byl pro většinu potenciálních účastníků nejpřijatelnější? Ideální by bylo umožnit účastníkům více voleb/možností. Moc a moc se za ni přimlouvám. Děkuji.
Jako asi bych to taky nechala až na příští rok... Když si vezmu, že loni jsem se dostala domů až v devět ráno, ani nechci vědět, jak krásné by bylo trávit noc venku během zimy :D.
Kdyby bylo potřeba nějak organizačně vypomoci, nabízím své služby. Zkušenosti s organizováním akcí mám letité, ať už se jednalo o akce soukromé nebo veřejné. Sice nejsem pražák, ale Prahu mám 1h cesty. Výpomoc nabízím nezištně, zcela dobrovolně a bez nároku na odměnu. Odměnou mi bude možnost seberealizace.
Drunk_Queen napsal(a):
Jako asi bych to taky nechala až na příští rok... Když si vezmu, že loni jsem se dostala domů až v devět ráno, ani nechci vědět, jak krásné by bylo trávit noc venku během zimy :D.
Jo... minulý rok byla fakt sranda! :D
PS: Jsem pro léto.