Diskuzní fórum

SZcon? Kdy a kde?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
21. 10. 2018 / 00:21:59 (před 6 roky)
off

V zimě trpí kuřáci, jsouce potupně vyháněni na mráz (patřím mezi ně).

Kromě toho by bylo fakt nejlepší (jjj, opět se vnucuji), kdyby někdo z Olympu uveřejnil anketu - ta je předpokladem nejvyšší možné účasti. Dal by se tak optimalizovat měsíc/datum(zejména den v týdnu)/hodina začátku. Tolik práce s jejím vytvořením není :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 10. 2018 / 01:18:00 (před 6 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

V zimě trpí kuřáci, jsouce potupně vyháněni na mráz (patřím mezi ně).

Kromě toho by bylo fakt nejlepší (jjj, opět se vnucuji), kdyby někdo z Olympu uveřejnil anketu - ta je předpokladem nejvyšší možné účasti. Dal by se tak optimalizovat měsíc/datum(zejména den v týdnu)/hodina začátku. Tolik práce s jejím vytvořením není :-)

myslím, že ragelly ví, jak se dělá anketa, několikrát se už takhle o datu SZconu rozhodovalo :)
mně prosinec teda taky moc nevyhovuje a leden je ještě horší (zkouškové). A na přelomu je pak Pragoffest..

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 10. 2018 / 14:47:45 (před 6 roky)
off

Dřív než v prosinci by to být nemohlo kvůli tomu, že budeme mít nové tričko, které Roman aktuálně dokončuje :) Tak aby byl čas na objednávky a výrobu.

Evča má pravdu, že v lednu bude zkouškové, což se moc nehodí, a prosinec jak říkáte bude taky dost nabitý pro každého. Tak to asi necháme zase na léto :D Případně na jaro, než začne období dovolených.

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 10. 2018 / 14:48:13
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
23. 10. 2018 / 14:57:22 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak to asi necháme zase na léto :D Případně na jaro, než začne období dovolených.

To zní rozumně. :)

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
23. 10. 2018 / 18:35:55 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

Dřív než v prosinci by to být nemohlo kvůli tomu, že budeme mít nové tričko, které Roman aktuálně dokončuje :) Tak aby byl čas na objednávky a výrobu.

Evča má pravdu, že v lednu bude zkouškové, což se moc nehodí, a prosinec jak říkáte bude taky dost nabitý pro každého. Tak to asi necháme zase na léto :D Případně na jaro, než začne období dovolených.

sejdeme se na apríla :p :))

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 10. 2018 / 18:48:12 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

Proč nezveřejníš anketu, aby bylo zřejmé, jaký měsíc (datum) by byl pro většinu potenciálních účastníků nejpřijatelnější? Ideální by bylo umožnit účastníkům více voleb/možností. Moc a moc se za ni přimlouvám. Děkuji.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 10. 2018 / 19:21:26 (před 6 roky)
off
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
23. 10. 2018 / 19:32:19 (před 6 roky)
off

Jako asi bych to taky nechala až na příští rok... Když si vezmu, že loni jsem se dostala domů až v devět ráno, ani nechci vědět, jak krásné by bylo trávit noc venku během zimy :D.

rigor mortis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 10. 2018 / 19:38:26 (před 6 roky)
off

Kdyby bylo potřeba nějak organizačně vypomoci, nabízím své služby. Zkušenosti s organizováním akcí mám letité, ať už se jednalo o akce soukromé nebo veřejné. Sice nejsem pražák, ale Prahu mám 1h cesty. Výpomoc nabízím nezištně, zcela dobrovolně a bez nároku na odměnu. Odměnou mi bude možnost seberealizace.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
23. 10. 2018 / 19:42:14 (před 6 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Jako asi bych to taky nechala až na příští rok... Když si vezmu, že loni jsem se dostala domů až v devět ráno, ani nechci vědět, jak krásné by bylo trávit noc venku během zimy :D.

Jo... minulý rok byla fakt sranda! :D
PS: Jsem pro léto.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020