Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Anketa upravena tak, aby šlo zaškrtnout i více odpovědí - pokud by vám třeba vyhovovaly dvě nebo je vám to jedno, tak můžete hlasovat pro tolik možností, kolik budete chtít :) Můžou to tam znovu zadat i ti, kteří už hlasovali.
rigor mortis napsal(a):
Kdyby bylo potřeba nějak organizačně vypomoci, nabízím své služby. Zkušenosti s organizováním akcí mám letité, ať už se jednalo o akce soukromé nebo veřejné. Sice nejsem pražák, ale Prahu mám 1h cesty. Výpomoc nabízím nezištně, zcela dobrovolně a bez nároku na odměnu. Odměnou mi bude možnost seberealizace.
Kdyby bylo potřeba, určitě se ozvu :) Díky!
ragelly napsal(a):
Pravděpodobně 8. prosince.
Z ankety bohužel vypadl původně avizovaný prosinec.
_-0-_ napsal(a):
Z ankety bohužel vypadl původně avizovaný prosinec.
Protože prosinec není pro řadu lidí vůbec reálný skrz firemní večírky a podobně. Osobně to vodím reálně na příjemný konec března nebo začátek dubna, kdy nebude ani zima, ani zkouškové, ani vánoční večírky a podobně...
Už jsou nějaké výsledky ankety?
hacker3985 napsal(a):
Už jsou nějaké výsledky ankety?
Ano, jsou, drtivě to vychází na březen, nebo duben. Takže nejvyšší čas, aby se tím organizátoři začali zabývat, aby nedošlo k situaci, kdy se bude termín posouvat proti příní většiny s tím, že už se to nedá stihnout.
Byla by dobrá ještě jedna anketa s možností výběru z několika možných termínů (dnů) a míst (restaurací) V minulých příspěvcích byla m.j. navrhována různá místa.
Výběr a následnou volbu místa nelze odkládat, to by místo SZ conu opět byla jen ostuda, že se nekonal :-)
Aktuální stav ankety:
Už se mi dost začínají plnit březnové i dubnové víkendy a nerada bych pak zjistila, že nemůžu na SZCon přijet. Pohnula se organizace nějakým směrem? :)
Odyssea napsal(a):
Už se mi dost začínají plnit březnové i dubnové víkendy a nerada bych pak zjistila, že nemůžu na SZCon přijet. Pohnula se organizace nějakým směrem? :)
Po Velikonocích (konec dubna)
Mám tomu rozumět, že po Velikonocích bude sraz, nebo zatím jen info? Nějak to z Tvého příspěvku, ragelly nejde poznat. :)
rigor mortis napsal(a):
Mám tomu rozumět, že po Velikonocích bude sraz, nebo zatím jen info? Nějak to z Tvého příspěvku, ragelly nejde poznat. :)
sraz :)