Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ty jo, doufám, že toho 30. to nebude :( Když je to v Brně, chtěla jsem se tentokrát určitě zúčastnit, ale ten víkend už mám jiný program :/ o týden dřív by to bylo nejlepší :D
doufám, že překladatelé dostanou na srazu nějaký certifikát a razítko do životopisu.
Už chceme hlasovat, už chceme hlasovat... :D
Anetka888 napsal(a):
Už chceme hlasovat, už chceme hlasovat... :D
ja hlasujem za Br...atislavu! :D :) budúci rok by ste mohli spraviť aj nejakú cestovateľskú verziu "SZCon around the world" alebo také niečo :D
inekafe napsal(a):
ja hlasujem za Br...atislavu! :D :) budúci rok by ste mohli spraviť aj nejakú cestovateľskú verziu "SZCon around the world" alebo také niečo :D
Do Brna ti to jede každých deset minut. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Do Brna ti to jede každých deset minut. :-)
jestli mě pak počkáš na nádraží, lásko :)
inekafe napsal(a):
jestli mě pak počkáš na nádraží, lásko :)
Pro tebe cokoliv, you know that, my dear. Ale bohužel, pokud to bude poslední srpnový víkend, to v Brně ani nebudu. Zkus někoho jiného. Je mi líto. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Pro tebe cokoliv, you know that, my dear. Ale bohužel, pokud to bude poslední srpnový víkend, to v Brně ani nebudu. Zkus někoho jiného. Je mi líto. :-)
tak to pak ani nemá cenu, když tam nebudeš, cukrouši :))
inekafe napsal(a):
tak to pak ani nemá cenu, když tam nebudeš, cukrouši :))
btw. mne to zrovna tiež tak vychádza, že zrejme posledné 2 augustové týždne tu nebudem, takže...:/