Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nějaký update místa či termínu? Koncem srpna/začátkem září se na otočku podívám do ČR, tak třeba by se to podařilo spojit :)
*Mimo téma*
Když tak koukám na facebooku na fotky z minulých SZConů, tak poznávám akorát 2, možná 3 lidi. Ach jo, díky těm avatarům si přijdu nemožně :D.
No jo, chtělo by to vyvěsit aspoň tu anketu. :)
V tuhle chvíli to vypadá tak, že by sraz mohl proběhnout někdy před koncem roku. Dřívější termín není reálný, organizátoři jsou extrémně časově vytížení. O vývoji situace se tu určitě objeví informace :)
ale 24.12. nemůžu, to už nějaký program myslím mám
BuBBleS napsal(a):
ale 24.12. nemůžu, to už nějaký program myslím mám
Hlavně doufám, že mi dva se konečně potkáme. :-)
No já se na sraz počítám dostavím. Brno odmítnout nemůžu.
Mně to tak strašně láká, ačkoliv nikoho, ale fakt vůbec nikoho neznám :) Ale to Brno je příliš daleko :(
Tak jsme mlčeli tři měsíce a už se pomalu blíží polovina listopadu. Hádám tedy, že tenhle rok už sraz nebude? Já vím, že organizátoři jsou vytížení, vidím to na facebooku, že seriál střídá seriál, tak pro to máme všichni pochopení. :D
Anetka888 napsal(a):
Tak jsme mlčeli tři měsíce a už se pomalu blíží polovina listopadu. Hádám tedy, že tenhle rok už sraz nebude? Já vím, že organizátoři jsou vytížení, vidím to na facebooku, že seriál střídá seriál, tak pro to máme všichni pochopení. :D
Jsme ochotní dorazit i na sraz zorganizovaný vámi, aktivitě se meze nekladou a myslím, že zájemci se dostaví, ať už místo a čas oznámí kdokoliv :)