Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
Jsme ochotní dorazit i na sraz zorganizovaný vámi, aktivitě se meze nekladou a myslím, že zájemci se dostaví, ať už místo a čas oznámí kdokoliv :)
to už ale jaksi nebude sraz SZ, tak proč odbíhat od tématu? ;)
BuBBleS napsal(a):
to už ale jaksi nebude sraz SZ, tak proč odbíhat od tématu? ;)
tak ono se nějak předpokládá, že já a seraphine jsme sz, ale přitom jsme taky jen registrovaní uživatelé, co se tam dostaví, stejně jako ostatní :) megawir nám od začátku říká, že to je jen sraz organizovaný námi, ne oficiální sz sraz, jen z dobré vůle nám sehnal slevu na tisknutí triček, které taky byly jen náš nápad (původně tuším treatysův)
jinak ačkoliv to tak z příspěvku Anetky vyznělo, sraz nestagnuje na mně, protože zatím není hotový návrh trička, který opravdu není hotový za hodinu (různé ladění křivek a takové věci, kterým vůbec nerozumím) a neví se ani odhadem, kdy by mohl být hotový, proto se nemůže zamluvit podnik a určit čas.
Ne, já se ptala v létě megawira a bylo mi řečeno, že to organizuje Roman s Evou. Kdyby šlo čistě o sraz bez soutěže, triček a placek, tak to může zorganizovat kdokoliv hned, když to bereš takhle.
Abych tedy odpověděla na první otázku. V současnosti nejsme schopni dát přesný termín srazu, který zorganizujeme se Seraphinem my, jelikož je zatím dokončení návrhu trička/placky kvůli jeho složitosti v nedohlednu. Pokud by se našel někdo ochotný, kdo by chtěl zorganizovat sraz třeba jen tak bez těchto předmětů, určitě mu nebudeme bránit a pokud nám termín bude vyhovovat, také se dostavíme :)
Jo, to už jsem pochopila z předchozích komentářů, děkuji za info.
Anetka888 napsal(a):
Jo, to už jsem pochopila z předchozích komentářů, děkuji za info.
Není zač :)
Je velká škoda, že se s tím dlouhodobě nehýbe. :) Možná je lepší upustit od případných přehnaných nároků na složitost triček a dát se do toho... :) Letos jsem se těšila, kdy to bude, jelikož lokalita mi konečně vyhovuje. :D Tak mě i mrzí, že se nic neděje a je to v nedohlednu... Každopádně se budeme těšit na nějaký update. :)
ragelly napsal(a):
jinak ačkoliv to tak z příspěvku Anetky vyznělo, sraz nestagnuje na mně, protože zatím není hotový návrh trička, který opravdu není hotový za hodinu (různé ladění křivek a takové věci, kterým vůbec nerozumím) a neví se ani odhadem, kdy by mohl být hotový, proto se nemůže zamluvit podnik a určit čas.
můžeš nějak osvětlit, o jaké ladění křivek jde a na čem to tedy stojí? návrh trička sice za hodinu být nemusí, ale za den, dva už to tak nereélné není, pokud na tom někdo opravdu pracuje...
Napíšu to upřímně, před třemi měsíci tu padlo, že se to posunuje, protože organizátoři nemají čas organizovat, po čtvrt roce se dozvíme, že by se organizovalo, kdyby bylo triko... Přijde mi to divné, že to trvá až takhle dlouho, i když té výrobě nerozumím, někde to tedy musí stát z nějakého důvodu.
Co se týče mě, já triko ani nějaké soutěže a ceny mít nemusím (hlavně ne pohár za první místo :D), ale domlouvat tu nějaký jiný sraz taky nechci, protože by spousta lidí nepřijela, kdybychom se toho ujali my, že by jim chyběla podle mě ta oficiálnost toho SZ Conu.
Mně by bohatě stačilo se sejít jako vždycky, zamluvit tedy místo, kde mají bowling/šipky a prostě "se pobavit" s lidma. Někdo naopak chce ceny a trika a placky apod. Každopádně já to mám takhle, těším se na ten sraz a nechci bejt hnusná, vím, že to není zadarmo, ale prostě mě to začíná štvát. :)
A že jste taky jen registrovaní uživatelé... to asi jak se to teda hodí.