Diskuzní fórum

SZcon? Kdy a kde?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 11. 2014 / 17:36:26 (před 10 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

můžeš nějak osvětlit, o jaké ladění křivek jde a na čem to tedy stojí? návrh trička sice za hodinu být nemusí, ale za den, dva už to tak nereélné není, pokud na tom někdo opravdu pracuje...

to bohužel nemůžu, ale zkus se zeptat seraphina, ten ti to osvětlí :)

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
9. 11. 2014 / 17:43:22 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

to bohužel nemůžu, ale zkus se zeptat seraphina, ten ti to osvětlí :)

Jo, zástupce šéfredaktora, šéfeditor a registrovaný uživatel by nám to vyjasnit mohl. :)

"Let's put a smile on that face!"
ragelly
9. 11. 2014 / 17:45:23 (před 10 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Jo, zástupce šéfredaktora, šéfeditor a registrovaný uživatel by nám to vyjasnit mohl. :)

v této souvislosti spíše autor trička

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
9. 11. 2014 / 17:46:58 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

v této souvislosti spíše autor trička

No vidíš, je toho tolik, že jsem zapomněla. :) Tak když bude mít Roman čas, může to napsat sem, nebo ve zprávě, na facebooku, nebo tak. :)

"Let's put a smile on that face!"
Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
9. 11. 2014 / 17:47:19 (před 10 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Napíšu to upřímně, před třemi měsíci tu padlo, že se to posunuje, protože organizátoři nemají čas organizovat, po čtvrt roce se dozvíme, že by se organizovalo, kdyby bylo triko... Přijde mi to divné, že to trvá až takhle dlouho, i když té výrobě nerozumím, někde to tedy musí stát z nějakého důvodu.
Co se týče mě, já triko ani nějaké soutěže a ceny mít nemusím (hlavně ne pohár za první místo :D), ale domlouvat tu nějaký jiný sraz taky nechci, protože by spousta lidí nepřijela, kdybychom se toho ujali my, že by jim chyběla podle mě ta oficiálnost toho SZ Conu.
Mně by bohatě stačilo se sejít jako vždycky, zamluvit tedy místo, kde mají bowling/šipky a prostě "se pobavit" s lidma. Někdo naopak chce ceny a trika a placky apod. Každopádně já to mám takhle, těším se na ten sraz a nechci bejt hnusná, vím, že to není zadarmo, ale prostě mě to začíná štvát. :)

A že jste taky jen registrovaní uživatelé... to asi jak se to teda hodí.

Amen.

ragelly
9. 11. 2014 / 17:47:21 (před 10 roky)
off

pokud nepotřebujete soutěž ani tričko, tak klidně oznamte termín a místo, vydám to v článku, že jde opravdu o nefalšovaný sraz, aby lidi nepochybovali o oficiálnosti, a všichni budou spokojení :)

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 11. 2014 / 17:48:09
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 11. 2014 / 17:52:49 (před 10 roky)
off

Mě nejvíc mrzí, že to takhle dopadlo u srazu, který měl být konečně v Brně, tedy že se z toho stává jakýsi skoro neoficiální sraz/nesraz. A nejvíc vytočenej budu, až se bude zase propagovat Praha a jak najednou všichni na organizování čas mít budou...

Editováno: 2x | Naposledy: 9. 11. 2014 / 17:53:16
Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
9. 11. 2014 / 18:03:03 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

pokud nepotřebujete soutěž ani tričko, tak klidně oznamte termín a místo, vydám to v článku, že jde opravdu o nefalšovaný sraz, aby lidi nepochybovali o oficiálnosti, a všichni budou spokojení :)

Nikde se neřeklo, že budou všichni spokojení. Někteří třeba nebudou, ti třeba o všechny trička, soutěže a placky stojí. :) Když tyhle věci budou, taky si něco pořídím a určitě to bude super. ALE pokud vše stojí jen na tomhle - už několik měsíců - tak se bez toho obejdu. Sama nabývám dojmu, že se na tom nepracuje vůbec a v dohledné době ani nebude, jelikož jste najednou jen registrovaní uživatelé a pořadateli může být kdokoliv. :)

Plus to vnímám stejně jako vidra. Na Brno jsem se těšila, ale akorát se z toho stává sraz/nesraz.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 11. 2014 / 18:04:55
ragelly
9. 11. 2014 / 18:04:30 (před 10 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

Mě nejvíc mrzí, že to takhle dopadlo u srazu, který měl být konečně v Brně, tedy že se z toho stává jakýsi skoro neoficiální sraz/nesraz. A nejvíc vytočenej budu, až se bude zase propagovat Praha a jak najednou všichni na organizování čas mít budou...

To načasování je opravdu jen náhoda, osobně to mám třeba do Prahy 4,5 hodiny a do Brna 4 hodiny, takže to pro mě vyjde úplně nastejno. Spíš je zrovna rok, kdy jsme oba s Romanem začali pracovat, já teď mám k plnému úvazku ještě školu a zmeškané hodiny v práci musím nadpracovávat, takže dělám dvanáctky a když přijdu domů, tak si nevzpomenu, že bych se měla ještě pídit po tom, jestli měl Roman ten den čas pracovat na tričku... poslední dva tři týdny o srazu mluvíme skoro denně, ale sešlo se toho fakt tolik, že to nejde udělat hnedka, co vím, tak na tričku se pracuje fakt po pár minutách denně, jak se najde čas. Opravdu to není diskriminace Brna, těšíme se tam, stejně jako se těšíme na lidi, kteří přijdou.

ragelly
9. 11. 2014 / 18:08:13 (před 10 roky)
off
Veruuuu napsal(a):

Nikde se neřeklo, že budou všichni spokojení. Někteří třeba nebudou, ti třeba o všechny trička, soutěže a placky stojí. :) Když tyhle věci budou, taky si něco pořídím a určitě to bude super. ALE pokud vše stojí jen na tomhle - už několik měsíců - tak se bez toho obejdu. Sama nabývám dojmu, že se na tom nepracuje vůbec a v dohledné době ani nebude, jelikož jste najednou jen registrovaní uživatelé a pořadateli může být kdokoliv. :)

Plus to vnímám stejně jako vidra. Na Brno jsem se těšila, ale akorát se z toho stává sraz/nesraz.

Já rozumím tomu, že to tak vypadá, a omlouvám se za to. Nedáváme vědět o žádném pokroku, je to chyba z naší strany. Opravdu se na tom pracuje, ale ani v létě jsme nevěděli, kdy to stihneme, proto jsme psali, že se pokusíme do konce roku, ne že to bude s jistotou do konce roku. Určitě ale nechceme, aby se na SZCon v tichosti zapomnělo, to nebyl záměr. Budeme se snažit častěji aktualizovat postup.