Diskuzní fórum

Hledám díl seriálu, kde si zahrál Robert LaSardo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Tomáš Polýnek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
20. 7. 2014 / 20:36:15 (před 10 roky)
off

Ahoj lidi, hledám díl seriálu, který jsem nechytl od začátku ) cca 10 měsíců zpět). Jen si pamatuji, že tam hrál herec Robert LaSardo. Co se týče děje, tak se obyčejný chlapík nějakým stylem dostal k lupu výše uvedeného gangstera (možná koupil auto ve kterém byl lup ukryt-nevím, jak jsem psal neviděl jsem od začátku). Chlapík zjistil, že po něm gangster jde, poté se zbavil auta, podle kterého by jej mohl snáz vystopovat. Na konci jej gangster přeci jen našel, peníze si od něj vzal a tuším, že z nějakého důvod mu odpustil část peněz za kterou chlapík koupil snubní prstýnek pro svou snoubenku.
Takhle to zní asi jako blbost, ale mělo to celkem slušný spád.
Pokud by někdo věděl název seriálu, nebo dokonce i díl, tak bych byl rád.
Předem děkuji.

MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
20. 7. 2014 / 22:01:37 (před 10 roky)
off

Dneska máš štěstí, protože to vím naprosto přesně. Nečekala jsem, že mu to odpustí :D. Tenhle díl se mi taky líbil. Je to seriál Chase (bohužel má jen jednu řadu) a je to 2. díl s názvem Repo. LaSardo si v něm říká příznačně El Lobo :D.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
Tomáš Polýnek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
21. 7. 2014 / 02:04:29 (před 10 roky)
off