Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohli bychom trošku prodiskutovat hudební doprovod seriálů, který má mnohokrát velký podíl na atmosféře. Já osobně mám rád soundtrack House a Californication, tam je vidět, že jsou písně vybírány zvlášť pečlivě.
Naopak např. u Chucka si v posledních dílech všímám, že je písní někdy přehršle a moc se nehodí.
Jestli vás zaujme nějaká píseň a budete se chtít podělit, sem s ní :)
Pro mě jednoznačně vede Lost.
Já si nemůžu vynachválit songy, které dávají do Flashpointu. Celkem pravidelně na konci dílu dávají bezdialogové záběry, jak se členové týmu a občas i jiní vypořádávají s tím, co se v epizodě stalo. A vždycky k tomu připojí perfektní hudební atmosféru, která scény podtrhuje a umocňuje.
Ja nemôžem z hudby v prvých dieloch Dextera kde používali tú super latino hudbu som tiež milovala. Potom si to posrali ale aj tak, ten začiatok...
Teraz napríklad počúvam soundtrack zo Supernatural, AC/DC je proste dokonalé a taktiež len také pesničky ako Carry on, Wayward son od Kansas-u.
A pesničku od Warrena Zevona My shit's f*cked up som počúvala dookola aspoň dvadsať krát. Tá sa objavila zase v Californication - absolutely awesome:)
Yukari napsal(a):
A pesničku od Warrena Zevona My shit's f*cked up som počúvala dookola aspoň dvadsať krát. Tá sa objavila zase v Californication - absolutely awesome:)
Tu taky naprosto žeru :) Z Californication jsem si ještě dost oblíbil Foo Fighters - Pretender, vřele doporučuji.
Já taky poslouchám soundtrack z Dextera, ta hudba je prostě skvělá a ještě mám soundtrack z prvních dvou sérií Scrubs, některý písničky jsou fakt úžasný... :)
jinak spíš poslouchám soundtracky k filmům ;)
Supernatural má docela dobrej soundtrack...Opravdu výbornej je soundtrack k Housovi... občas si taky poslechnu něco málo z Bones,Heroes nebo Charmed ...
Tak mě napadlo, že u seriálů není záložka se soundtrackem - nebo to tu někde je a já si nevšimla:) Každopádně by to byla dobrá věc...
IrmaVep napsal(a):
Tak mě napadlo, že u seriálů není záložka se soundtrackem - nebo to tu někde je a já si nevšimla:) Každopádně by to byla dobrá věc...
souhlasim:)