Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
já mám nejradši Glee, pak Buffy (hlavně Once more, with Feeling) a Angela (hlavně úvodní znělku, ale i ostatní hudba v seriálu je skvělá), ovšem teď asi nejvíc ujíždím na hudbě a písničkách v Gossip Girl :)
U mě vede jednoznačně One Tree Hill, House a LOST, na ty u mě nikdo nemá.
Když pominu hudební styly a kvalitu a spol. a zaměřím se na hudbu, která mi utkvěla v paměti, tak se mi vybaví český F. L. Věk a pak Curb Your Enthusiasm To člověk hned tak nezapomene :-) (v dobrém slova smyslu)
Ukázky na YouTube:
/watch?v=uW6OsXAkxt4
/watch?v=75Q1dmlPd80
Glee je hodně specifický, ale spoustu písniček mám v ipodu a pouštím si je pořád dokola.
Vysloveně doprovodnou hudbu mám pak ráda z Vampire diaries a občas Gossip girl. Ale popravdě, moc to nesleduju.
Mám radši soundtracky k filmům.
P.S. Ještě bych zapomněla - Them song z Top Gearu nemá chybu. I-když je to jenom jedna písnička.
Moje nejoblíbenější jsou Vampire Diaries, Castle, Firefly, Dollhouse, Glee
Judita napsal(a):
P.S. Ještě bych zapomněla - Them song z Top Gearu nemá chybu. I-když je to jenom jedna písnička.
Ano, úvodník top gearu je úžasný :) (konečně někdo kdo jej ocení)
Už nějakou dobu hledám soundtrack z Chucka. Tedy přesněji takovou tu jemnou vyvrcholující music. Jinak mne nejvíce dostala hudba ze Sarah Connor Chronicle:
odkaz
Californication, Chuck, House, Supernatural, BSG, Glee, TVD, Gossip Girl.... ale úplně nejvíc mám ráda písničky z Grey's Anatomy, skoro po každým díle hned hledám podle lyrics nějakej song.. díky nim jsem kdysi dávno objevila třeba snow patrol atd..
Spíš poslouchám soundtracky z filmů, ale ze seriálů musím jmenovat Switched at Birth.. to mě až překvapilo, jak příjemné písničky tam hrají. + The Vampire Diaries.