Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, neznáte nějaký pěkný seriál o upírech, vlkodlacích nebo podobných příšerkách? :D Něco "novějšího" nechci nic do roku 99 :-)
Viděla jsem už TVD, Teen wolf, Grimm, Bitten, True Blood, No Ordinary Family, The Nine Lives Of Chloe King, Secret Circle, Beauty and the Beast, The Gates, Being Human, Heroes...
Možná ještě něco, ale už si nevzpomenu :)
Neznáte něco na podobné téma? :)
Znám ten úplně nejlepší - Moonlight ;) Pak je taky ještě Dracula. A to jakože starou dobrou Buffy už ne, co? Taková klasa!
Já vím, že Buffy začala už v roce 1997 ale nic lepšího o upírech neseženeš. A nového Drákulu nedoporučuji - u toho jsem skoro umřel nudou, strašný seriál :)
A ještě jsou příšerky v Supernatural a v Lost Girl, co já vím.
Locke: Fakt? Já ho mám v plánu, viděla jsem jen první díl a je pravda, že do druhého jsem se ještě nedokopala, no...
IrmaVep: No mě to vůbec nebavilo. Statečně jsem vydržel až do finále, protože jsem si vždy říkal, že další díl už bude lepší. A nebyl :) Přitom potenciál byl podle mě velký - upíry mám rád, Jonathan Rhys Meyers byl fajn v Tudorovcích ale jako celek byl ten seriál příšerný. Hlavně se to bralo strašně vážně, žádná nadsázka jako třeba v True blood.
Zrušení se nedivím. Pokud se rozhodovali, zda zrušit Draculu nebo Hannibala, tak myslím, že se rozhodli správně :)
Lost Girl je dost skvělý seriál, pak ještě The Originals, Upíří deníky, Angel, Haven, ale tyhle jsem neviděla, tak nevím jaký budou.
Nový The Strain, From Dusk Till Dawn, ale jsou trochu drsnější, ne ty pro teenagery.
nebo zkus tohle: https://www.serialzone.cz/serialy/zanr/upirsky/
Do podobných žánrů by se daly zařadit i Legend of the Seeker, Witches of East End, Merlin, ale tam nejsou upíři ani vlkodlaci (aspoň myslím) a je to trošku jiné.
Určitě už zmiňovaný Moonlight, pak možná Hemlock Grove. Nebo zkusit zabrousit do britských vod - Demons, The Fades, Hex, Misfits.
Dobře, díky, stáhnu prvních pár dílů Haven a uvidím, potom asi zkusím Lost Girl. Díky moc za tipy! :-)