Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím všechny nadšence filmůa serálů.Jestli můžu poprosit o radu ,jaký skouknout seriál?Mám už toho dost za sebou...Castle na zabití,Chuck,Dr.House,Hra o trůny,Ve službách FBI,Lovci zločinců atd.Vše pochopitelně celé a všechny serie pokud se dají stahnout.Můžete pls poradit co dál koukat?Nejaký seriál co má hodně dílů(Dynastie a Dallas opravdu ne:)).Byl bych Vám zavázán.Většinou hledám inspiraci zde na stránkách a hledám na U..ž t..Moc děkuji předem
Viděl jsem Hra o trůny,Dr.House,Kravat´áci,Dexter,Arrow,Ve službách FBI,Vraždy na pitevně,Castle,Chuck,NCIS,Hranice nemožného,M.A.S.H,Dokonalý podraz a nyní mi dochazí inspirace:)
Možná by se ti mohlo líbit Lie to me, pokud neznáš, to mě napadlo jako první a zkusím popřemýšlet dál :)
Z kriminálek např. Sherlock, Bones, Rizzoli&Isles
Pokud máš rád Nathana Filliona a sci-fi zkus Firefly, momentálně se dívám taky na Orphan Black a můžu jen doporučit :)
dak078 napsal(a):
Zdravím všechny nadšence filmůa serálů.Jestli můžu poprosit o radu ,jaký skouknout seriál?Mám už toho dost za sebou...Castle na zabití,Chuck,Dr.House,Hra o trůny,Ve službách FBI,Lovci zločinců atd.Vše pochopitelně celé a všechny serie pokud se dají stahnout.Můžete pls poradit co dál koukat?Nejaký seriál co má hodně dílů(Dynastie a Dallas opravdu ne:)).Byl bych Vám zavázán.Většinou hledám inspiraci zde na stránkách a hledám na U..ž t..Moc děkuji předem
Viděl jsem Hra o trůny,Dr.House,Kravat´áci,Dexter,Arrow,Ve službách FBI,Vraždy na pitevně,Castle,Chuck,NCIS,Hranice nemožného,M.A.S.H,Dokonalý podraz a nyní mi dochazí inspirace:)
Ahoj, tak co se týče podobných k tvému výčtu, doporučila bych ti určitě Psych (Agentura Jasno) (8 sérií), Bones (Sběratelé kostí) (9 sérií), Elementary (Sherlock Holmes: Jak prosté) (2 série), The Mentalist (Mentalista) 6 sérií, NCIS: Los Angeles (Námořní vyšetřovací služba L.A.) (5 sérií) a možná Person of Interest (Lovci zločinců) (3 série)
Viděl jsem toho opravdu dost a můj vypsaný seznam není kompletní.Nicméně děkuji za tipy a klině mě nápady inspiruje,budu rád.Ne všechny vaše návrhy jsou na Ul.ž to.
Fakt jsem toho viděl dost.Stáhl jsem toho asi 2TB a už mě nenapadá na co koukat dál.
Určitě Cold Case, Without s Trace (bez mála pár dílů by to mělo být), Hawaii Five-0, Mentalist, Numbers. Možná taky Grimm (poslední odvysílaný díl bude mít u nás premiéru v pondělí, takže by to někde mělo být). Některé stále běží. Z vyjmenovaných jsem většinu viděla nebo sleduju a patří mezi mé oblíbené, takže bys mohl chytit inspiraci i u mě na profilu.
Já bych ti doporučil The Walking Dead, The Following, Sons of Anarchy nebo The Shield. Já teď rozkoukal Justified a to po první sérii taky nevypadá špatně.
Na epizodní kriminálky se vůbec nekoukám, přesto z tohoto žánru doporučuji Cold case (Odložené případy). To byla jediná kriminálka, která mě fakt bavila.
A ještě jedna taková moje osobní úchylka - Revenge. Ten seriál doporučuji velice moc :) A Under the Dome je taky pecka.
Vem FILTR, nacvakej do něj ideální parametry a máš to. :-)
Pří štelování rokem dozadu získáš při nastavení "Stále se vysílá" seriály s opravdu hodně sériemi. Upravením řazení, pak získáš kvalitní/populární seriály.
já ještě poradím Chicago Fire(2 série), právě jsem začla koukat