Diskuzní fórum

Nováček

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

dak078
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
24. 7. 2014 / 16:07:05 (před 10 roky)
off

Zdravím všechny nadšence filmůa serálů.Jestli můžu poprosit o radu ,jaký skouknout seriál?Mám už toho dost za sebou...Castle na zabití,Chuck,Dr.House,Hra o trůny,Ve službách FBI,Lovci zločinců atd.Vše pochopitelně celé a všechny serie pokud se dají stahnout.Můžete pls poradit co dál koukat?Nejaký seriál co má hodně dílů(Dynastie a Dallas opravdu ne:)).Byl bych Vám zavázán.Většinou hledám inspiraci zde na stránkách a hledám na U..ž t..Moc děkuji předem
Viděl jsem Hra o trůny,Dr.House,Kravat´áci,Dexter,Arrow,Ve službách FBI,Vraždy na pitevně,Castle,Chuck,NCIS,Hranice nemožného,M.A.S.H,Dokonalý podraz a nyní mi dochazí inspirace:)

Editováno: 2x | Naposledy: 24. 7. 2014 / 16:24:49
Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
24. 7. 2014 / 16:32:43 (před 10 roky)
off

Možná by se ti mohlo líbit Lie to me, pokud neznáš, to mě napadlo jako první a zkusím popřemýšlet dál :)

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames
saralive
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
24. 7. 2014 / 16:34:30 (před 10 roky)
off

Z kriminálek např. Sherlock, Bones, Rizzoli&Isles
Pokud máš rád Nathana Filliona a sci-fi zkus Firefly, momentálně se dívám taky na Orphan Black a můžu jen doporučit :)

Kdo se moc ptá, málo googlí- Darovaným titulkům na chyby nekoukej-Všechno padá, co software má. - Co na srdci, to na Facebooku. - Všude dobře, s WiFi nejlíp. - Tak dlouho se chodí s otázkou na Seznam, až se zajde na Google.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
24. 7. 2014 / 16:36:58 (před 10 roky)
off
dak078 napsal(a):

Zdravím všechny nadšence filmůa serálů.Jestli můžu poprosit o radu ,jaký skouknout seriál?Mám už toho dost za sebou...Castle na zabití,Chuck,Dr.House,Hra o trůny,Ve službách FBI,Lovci zločinců atd.Vše pochopitelně celé a všechny serie pokud se dají stahnout.Můžete pls poradit co dál koukat?Nejaký seriál co má hodně dílů(Dynastie a Dallas opravdu ne:)).Byl bych Vám zavázán.Většinou hledám inspiraci zde na stránkách a hledám na U..ž t..Moc děkuji předem
Viděl jsem Hra o trůny,Dr.House,Kravat´áci,Dexter,Arrow,Ve službách FBI,Vraždy na pitevně,Castle,Chuck,NCIS,Hranice nemožného,M.A.S.H,Dokonalý podraz a nyní mi dochazí inspirace:)

Ahoj, tak co se týče podobných k tvému výčtu, doporučila bych ti určitě Psych (Agentura Jasno) (8 sérií), Bones (Sběratelé kostí) (9 sérií), Elementary (Sherlock Holmes: Jak prosté) (2 série), The Mentalist (Mentalista) 6 sérií, NCIS: Los Angeles (Námořní vyšetřovací služba L.A.) (5 sérií) a možná Person of Interest (Lovci zločinců) (3 série)

Editováno: 4x | Naposledy: 24. 7. 2014 / 16:39:53
dak078
24. 7. 2014 / 16:37:49 (před 10 roky)
off

Viděl jsem toho opravdu dost a můj vypsaný seznam není kompletní.Nicméně děkuji za tipy a klině mě nápady inspiruje,budu rád.Ne všechny vaše návrhy jsou na Ul.ž to.

dak078
24. 7. 2014 / 16:47:01 (před 10 roky)
off

Fakt jsem toho viděl dost.Stáhl jsem toho asi 2TB a už mě nenapadá na co koukat dál.

MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
24. 7. 2014 / 17:35:10 (před 10 roky)
off

Určitě Cold Case, Without s Trace (bez mála pár dílů by to mělo být), Hawaii Five-0, Mentalist, Numbers. Možná taky Grimm (poslední odvysílaný díl bude mít u nás premiéru v pondělí, takže by to někde mělo být). Některé stále běží. Z vyjmenovaných jsem většinu viděla nebo sleduju a patří mezi mé oblíbené, takže bys mohl chytit inspiraci i u mě na profilu.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
24. 7. 2014 / 18:05:15 (před 10 roky)
off

Já bych ti doporučil The Walking Dead, The Following, Sons of Anarchy nebo The Shield. Já teď rozkoukal Justified a to po první sérii taky nevypadá špatně.
Na epizodní kriminálky se vůbec nekoukám, přesto z tohoto žánru doporučuji Cold case (Odložené případy). To byla jediná kriminálka, která mě fakt bavila.
A ještě jedna taková moje osobní úchylka - Revenge. Ten seriál doporučuji velice moc :) A Under the Dome je taky pecka.

Hold the Door!
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
24. 7. 2014 / 18:22:02 (před 10 roky)
on

Vem FILTR, nacvakej do něj ideální parametry a máš to. :-)

Pří štelování rokem dozadu získáš při nastavení "Stále se vysílá" seriály s opravdu hodně sériemi. Upravením řazení, pak získáš kvalitní/populární seriály.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 7. 2014 / 18:22:37
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
24. 7. 2014 / 20:21:27 (před 10 roky)
off

já ještě poradím Chicago Fire(2 série), právě jsem začla koukat

"Vím, že nic nevím."
1/2
12