Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Už nějakou dobu mám mezi kanály i Prima 2. Právě jdem si poprvé všimnul, že už tam i něco vysílají. Jsou to jenom reklamy. Ale zato zajímavý - Futurama - Eureka - Chuck. Asi to nová stanice hodlá rozjet ;-D
xxmartinxx napsal(a):
Už nějakou dobu mám mezi kanály i Prima 2. Právě jdem si poprvé všimnul, že už tam i něco vysílají. Jsou to jenom reklamy. Ale zato zajímavý - Futurama - Eureka - Chuck. Asi to nová stanice hodlá rozjet ;-D
Jo vypadá to hodně dobře, jen škoda, že zas ten dabing no. Ale mě je to jedno, bo já jsem stejně nic z toho neviděl v originále, takže uslyším poprvé dabing a zvyknu si.
Ale vypadá to opravdu dobře, těším se na to, doufám, že se to rozvrhne do dobrých časů, ať se dá stihnout co nejvíc seriálů:-)
Paulinho napsal(a):
Jo vypadá to hodně dobře, jen škoda, že zas ten dabing no. Ale mě je to jedno, bo já jsem stejně nic z toho neviděl v originále, takže uslyším poprvé dabing a zvyknu si.
Ale vypadá to opravdu dobře, těším se na to, doufám, že se to rozvrhne do dobrých časů, ať se dá stihnout co nejvíc seriálů:-)
Pokud je to opravdu moderní stanice, mohli by vysílat v duálu originál...
Bude se to jmenovat Cool TV. Startují 1. dubna. A opravdu budou dávat, to co jsi psal + Big Bang Theory a další viz. web.
www.cool-tv.cz
Myslel jsem, že už je to tak provařená zpráva, že jsem o tom nic nepsal. :-)
xxmartinxx napsal(a):
Pokud je to opravdu moderní stanice, mohli by vysílat v duálu originál...
Draky na lapiduchu napsala:
Co se týká duálu: ten jsme chtěli od začátku, se skrytejma titulkama, ale technicky to není možný. Nepřijatelný množství lidí má při použití stávající technologie s duálem problém, slyší obě stopy naráz. Bohužel si někteří výrobci set-top boxů vyložili jistý zákon po svém a nic se s tím nedá dělat. Ze stejnýho důvodu bude rušit duál Nova Cinema. Jediná možnost je investovat několik desítek milionů do přechodu na novou technologii (což mj. znamená přetočit několik desítek tisíc kazet na nový médium) a to je teď během krize ještě nemožnější než dřív...
v současný době se duál vysílá "prasácky" v levým originál, v pravým český mono (možná naopak, není důležitý). To je jediný, co umožnujou v současnosti používaný vysílací média - bety. Přechod na novej typ médií - digitální bety (kde je možnejch víc audiostop) vyžaduje nejenom přetočit všechny kazety na ty nový média, ale i změny na odbavovacím pracovišti a jiný náklady, který jdou do desítek milionů. A v momentě, kdy je "krize" - tzn. konkrétně u televizí ti klesnou příjmy o 15 procent, do tohohle těžko budeš investovat.
Tedy, musíš vysílat "prasácky". Jenže - ne každej dvb příjimač to zkousne. Některý reagujou koretkně, jiný vůbec, někde si můžeš ručně přepnout L/P, jinde ne. A nejde jenom o no name settop boxy, ale třeba i o LG, kterej v momentě přepnutí do duálu ztratí informaci o audio streamu.
xxmartinxx napsal(a):
Ukázky vypadají vážně zajímavě. Pokud tam pustí všechno, co slibují, tak se od tý televize asi nehnu ;-D
Taky se docela těším. Akorát bych mnohem radši měl na výběr mezi dabingem a originálem s titulky, ale co se dá dělat..
cent napsal(a):
Taky se docela těším. Akorát bych mnohem radši měl na výběr mezi dabingem a originálem s titulky, ale co se dá dělat..
originál = PC, dabing = TV :)
Tak co říkají, ti co měli šanci vidět první den vysílání?
První díl Futuramy máte na uloz.to :) Stačí hledat... Takže každej můžete okomentovat dabing. Já si nemůžu stežovat a Fray je podle mě fakticky suprovej :)