Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Doporučuji Orphan black. Teď to sleduju a jsem nadšená. Z kriminálek Castle je to podobné jako Bones, ale podle mě lepší.
Kdo se moc ptá, málo googlí- Darovaným titulkům na chyby nekoukej-Všechno padá, co software má. - Co na srdci, to na Facebooku. - Všude dobře, s WiFi nejlíp. - Tak dlouho se chodí s otázkou na Seznam, až se zajde na Google.
saraliv napsal(a):
Doporučuji Orphan black. Teď to sleduju a jsem nadšená. Z kriminálek Castle je to podobné jako Bones, ale podle mě lepší.
Když už vtipný a sarkastický Castle, tak nevynechej House a Mentalistu. :-) Na odlehčenou pak třeba Moxilogy, Friends with better lives, Men at work, Mad love nebo Ground Floor. Všechny oddechovky super. :-)
To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Editováno: 2x | Naposledy: 30. 7. 2014 / 20:54:44