Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý den, ted jsem se zaregistrovala a chtěla bych se koukat na 90210 Nová generace od prvního dílu.. už to mám v oblíbených, ale nevím si rady, jak si seriály přehrát.. Poradíte mi prosím? Děkuji předem...
Tady si nic nepřehraješ. Tady se jen dozvíš info o seriálech, premiérách, česech vysílání, pokecáš, případně stáhneš titulky. Seriál si musíš stáhnout jinde, např. na ulozto.cz
Zkus stránky stanice, kteá seriál vysílá nebo vysílala. Spousta jich má volně přístupné různé iPlayery, i když možnost přehrávání může mít určité časové omezení.
kde je vyhodnocení soutěže s Cooboo?
pajul napsal(a):
kde je vyhodnocení soutěže s Cooboo?
Dobrý deň, prosím o radu ako aktualizovať top 10 seriálov. Jeden som odstránila ale neviem miesto neho vložiť iný. Ďakujem
alenap napsal(a):
Dobrý deň, prosím o radu ako aktualizovať top 10 seriálov. Jeden som odstránila ale neviem miesto neho vložiť iný. Ďakujem
Ahoj, podle všeho by ti to mělo fungovat - fruiko to u tebe zkoušel a šlo mu to. Zkus si kdyžtak aktualizovat stránku, snad ti pak naběhne nahoře okno pro doplnění dalšího seriálu.
alenap napsal(a):
Zkus Ctrl+F5, u Chrome tuším shift F5, potom znovu vložit do TOP10 jiný.
Možná to tu někde je, ale nemůžu najít výsledky minulých anket. Chtěla jsem si pustit vítěze vánoční ankety a listovala články dozadu až na oznámení o vítězi. Anket už ale bylo víc a i starších, není někde proklik na výsledky?
lenkaknel napsal(a):
Možná to tu někde je, ale nemůžu najít výsledky minulých anket. Chtěla jsem si pustit vítěze vánoční ankety a listovala články dozadu až na oznámení o vítězi. Anket už ale bylo víc a i starších, není někde proklik na výsledky?
Vyhodnocení vánočních anket proběhlo tady na timeline.