Diskuzní fórum

Nevím si rady

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
10. 1. 2021 / 12:08:58 (před 3 roky)
on

[img][/img]

lenkaknel napsal(a):

Možná to tu někde je, ale nemůžu najít výsledky minulých anket. Chtěla jsem si pustit vítěze vánoční ankety a listovala články dozadu až na oznámení o vítězi. Anket už ale bylo víc a i starších, není někde proklik na výsledky?

Jak píše jesmot, u vánočních duelů jsme výsledky oznámili pouze v daném odkaze. U předchozích anket máš každé téma (Král lidu, Zlatý devadesátky, Zrušené seriály) dané do samostatné série, takže jakýkoliv článek z tématu otevřeš, na jeho konci najdeš seznam ostatních článků ankety, které jsou vždy zakončené článkem Výsledky a statistiky:

Konkrétně pak:

Zlatý devadesátky
Král lidu
Zrušené seriály

terka.englicka
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
13. 8. 2021 / 09:49:46 (před 3 roky)
off

Ahoj, chci se zeptat - když jsem narazila na to, že tu není jeden seriál, který je na Netflixu a mám jej rozkoukaný, kam můžu napsat příspěvek nebo žádost o přidání seriálu? Je to takový krátká mini-série, má to jen 8 dílů ... ale je to super a myslím že si zaslouží to tu být :) Předem děkuji za radu :)

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
13. 8. 2021 / 10:03:53 (před 3 roky)
off
terka.englicka napsal(a):

Ahoj, chci se zeptat - když jsem narazila na to, že tu není jeden seriál, který je na Netflixu a mám jej rozkoukaný, kam můžu napsat příspěvek nebo žádost o přidání seriálu? Je to takový krátká mini-série, má to jen 8 dílů ... ale je to super a myslím že si zaslouží to tu být :) Předem děkuji za radu :)

Tady.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Žežule
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 11. 2021 / 22:09:31 (před 3 roky)
off

Chci se zeptat, chtěla bych dokoukat minisérii Dextra z letoška, ale pokud si to přidám do watchlistu, tak se mi pokazí statistiky shlédnutí, všechny předešlé díly jsem už kdysi viděla. Ale ještě jsem nebyla v té době zaregistrovaná na Serialzone. Poradíte prosím, co dělám špatně? Děkuji

ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
15. 11. 2021 / 22:41:29 (před 3 roky)
on
Žežule napsal(a):

Chci se zeptat, chtěla bych dokoukat minisérii Dextra z letoška, ale pokud si to přidám do watchlistu, tak se mi pokazí statistiky shlédnutí, všechny předešlé díly jsem už kdysi viděla. Ale ještě jsem nebyla v té době zaregistrovaná na Serialzone. Poradíte prosím, co dělám špatně? Děkuji

Fruiko

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
15. 11. 2021 / 22:48:44 (před 3 roky)
off
Žežule napsal(a):

Asi potřebuju přesněji vědět, co potřebuješ.

Pokud máš epizody odškrtlé, tak žádný problém.

Pokud ne a nechceš, aby se ti počítaly do statistik, tak na stránce s výpisem epizod odskroluj dolů a tam vyber ignoraci předchozích sérií.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Žežule
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
16. 11. 2021 / 21:53:50 (před 3 roky)
off

Zdravím a mnohokrát vám děkuji za radu. Též děkuji celkově za SERIALZONE a přeji hezký den.

smakoun
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
6. 2. 2022 / 02:39:00 (před 2 roky)
off

jsem novacek :) a chtela bych se zeptat, jestli mi tu poradite, kolik je vlastne dilu Spanelskeho serialu Grand Hotel....rikaji 1s 9, 2s 8 a treti 22 ale kdyz si to stahuji je jich tak az 65 (co jsem zatim videla) nedava mi to smysl ...je to pro me hodne zajimave mystericke a tak bych chtela pokracovat. Druhy dotaz stahuji z Uloz.to ale nejsou tam vsechny dily....je jeste jiny zdroj odkud mohu stahovat? dekjiiii moc.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
6. 2. 2022 / 12:03:45 (před 2 roky)
off
smakoun napsal(a):

jsem novacek :) a chtela bych se zeptat, jestli mi tu poradite, kolik je vlastne dilu Spanelskeho serialu Grand Hotel....rikaji 1s 9, 2s 8 a treti 22 ale kdyz si to stahuji je jich tak az 65 (co jsem zatim videla) nedava mi to smysl ...je to pro me hodne zajimave mystericke a tak bych chtela pokracovat. Druhy dotaz stahuji z Uloz.to ale nejsou tam vsechny dily....je jeste jiny zdroj odkud mohu stahovat? dekjiiii moc.

Ad 1) Problém je patrně v záměně a následném smíchání dvou seriálů na základě jejich alternativních názvů (a v chybném značení RIPů):

Gran Hotel (a Titles & Air Dates Guide)

Grand Hotel(a Titles & Air Dates Guide)

Ad 2)Zdrojů obecně je plný NET, ale tady se k nim nedostaneš viz FAQ.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
confusedbee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 3. 2022 / 19:44:38 (před 2 roky)
off

Ahoj :D já tu sice nejsem nováček, ale aktuálně jsem naprosto ztracen. Mohl by mě prosím někdo navigovat tam, kam se zapisují seriály, které bych tu chtěl vidět? tzn. nenašel jsem ten seriál a chtěl bych ho přidat a nevím jak :D děkuji za odpovědi!