Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
[img][/img]
lenkaknel napsal(a):
Možná to tu někde je, ale nemůžu najít výsledky minulých anket. Chtěla jsem si pustit vítěze vánoční ankety a listovala články dozadu až na oznámení o vítězi. Anket už ale bylo víc a i starších, není někde proklik na výsledky?
Jak píše jesmot, u vánočních duelů jsme výsledky oznámili pouze v daném odkaze. U předchozích anket máš každé téma (Král lidu, Zlatý devadesátky, Zrušené seriály) dané do samostatné série, takže jakýkoliv článek z tématu otevřeš, na jeho konci najdeš seznam ostatních článků ankety, které jsou vždy zakončené článkem Výsledky a statistiky:
Konkrétně pak:
Zlatý devadesátky
Král lidu
Zrušené seriály
Ahoj, chci se zeptat - když jsem narazila na to, že tu není jeden seriál, který je na Netflixu a mám jej rozkoukaný, kam můžu napsat příspěvek nebo žádost o přidání seriálu? Je to takový krátká mini-série, má to jen 8 dílů ... ale je to super a myslím že si zaslouží to tu být :) Předem děkuji za radu :)
terka.englicka napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat - když jsem narazila na to, že tu není jeden seriál, který je na Netflixu a mám jej rozkoukaný, kam můžu napsat příspěvek nebo žádost o přidání seriálu? Je to takový krátká mini-série, má to jen 8 dílů ... ale je to super a myslím že si zaslouží to tu být :) Předem děkuji za radu :)
Tady.
Chci se zeptat, chtěla bych dokoukat minisérii Dextra z letoška, ale pokud si to přidám do watchlistu, tak se mi pokazí statistiky shlédnutí, všechny předešlé díly jsem už kdysi viděla. Ale ještě jsem nebyla v té době zaregistrovaná na Serialzone. Poradíte prosím, co dělám špatně? Děkuji
Žežule napsal(a):
Chci se zeptat, chtěla bych dokoukat minisérii Dextra z letoška, ale pokud si to přidám do watchlistu, tak se mi pokazí statistiky shlédnutí, všechny předešlé díly jsem už kdysi viděla. Ale ještě jsem nebyla v té době zaregistrovaná na Serialzone. Poradíte prosím, co dělám špatně? Děkuji
Žežule napsal(a):
Asi potřebuju přesněji vědět, co potřebuješ.
Pokud máš epizody odškrtlé, tak žádný problém.
Pokud ne a nechceš, aby se ti počítaly do statistik, tak na stránce s výpisem epizod odskroluj dolů a tam vyber ignoraci předchozích sérií.
Zdravím a mnohokrát vám děkuji za radu. Též děkuji celkově za SERIALZONE a přeji hezký den.
jsem novacek :) a chtela bych se zeptat, jestli mi tu poradite, kolik je vlastne dilu Spanelskeho serialu Grand Hotel....rikaji 1s 9, 2s 8 a treti 22 ale kdyz si to stahuji je jich tak az 65 (co jsem zatim videla) nedava mi to smysl ...je to pro me hodne zajimave mystericke a tak bych chtela pokracovat. Druhy dotaz stahuji z Uloz.to ale nejsou tam vsechny dily....je jeste jiny zdroj odkud mohu stahovat? dekjiiii moc.
smakoun napsal(a):
jsem novacek :) a chtela bych se zeptat, jestli mi tu poradite, kolik je vlastne dilu Spanelskeho serialu Grand Hotel....rikaji 1s 9, 2s 8 a treti 22 ale kdyz si to stahuji je jich tak az 65 (co jsem zatim videla) nedava mi to smysl ...je to pro me hodne zajimave mystericke a tak bych chtela pokracovat. Druhy dotaz stahuji z Uloz.to ale nejsou tam vsechny dily....je jeste jiny zdroj odkud mohu stahovat? dekjiiii moc.
Ad 1) Problém je patrně v záměně a následném smíchání dvou seriálů na základě jejich alternativních názvů (a v chybném značení RIPů):
Gran Hotel (a Titles & Air Dates Guide)
Grand Hotel(a Titles & Air Dates Guide)
Ad 2)Zdrojů obecně je plný NET, ale tady se k nim nedostaneš viz FAQ.
Ahoj :D já tu sice nejsem nováček, ale aktuálně jsem naprosto ztracen. Mohl by mě prosím někdo navigovat tam, kam se zapisují seriály, které bych tu chtěl vidět? tzn. nenašel jsem ten seriál a chtěl bych ho přidat a nevím jak :D děkuji za odpovědi!